Színes gyümölcskocsonya recept
A Színes gyümölcskocsonya hozzávalói:3 doboz vagy tasak gyümölcskocsonyapor, mindegyik legyen más színű és ízesítésű
3,75 dl tejföl
víz
A Színes gyümölcskocsonya elkészítési módja:
3, 5 dl vizet felforralunk, és beleszórunk egy doboz gyümölcskocsonyaport. Amikor feloldódott, és elforrta a habját, akkor lesz kész. Ebből kb. 2,2 dl-t kiveszünk, és amikor kihűlt, beleöntjük egy tepsiformájú edénybe vagy tálba . Vékony réteg lesz. Mélyhűtőbe tesszük, és megvárjuk, amíg megszilárdul. A megmaradt részt összekeverjük ugyanannyi tejföllel. Amikor az edényben lévő kocsonya megszilárdult, akkor ráöntjük ezt a tejfölös keveréket, ez egy újabb réteget ad. Visszatesszük a mélyhűtőbe. A többi kocsonyaporral is ugyanilyen módon kell eljárni, és nagyon szép mutatós finomság lesz belőle. kockákra vagy szeletekre vágva találjuk.
Mindenkinek ajánlom mert finom és az elkészítése is rém egyszerű!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Ildibildi66, 2010. jan. 9. 21:50
A színes gyümölcskocsonya elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.