Színes cérnából horgolt dolgokat hogyan, mivel lehet keményíteni úgy, hogy az eredeti színük is megmaradjon? (beszélgetés)
youlcsi nak köszi a dekupázsos hozzászólást naon jó ötlet nekem eszembe se jutott :D majd lehet h kipróbálom.
és bocsi a kérdésért ne nem lesz tőle esetleg ragacsos a horgolás v ijesmi mivel h ragasztóról van szó bár gondolom nem ojan de nemtom XD
egészen kicsi kiszerelésben is lehet venni párszáz forintért dekupázs ragasztólakkot. sima kicsi iskolás ecsettel átkenegeted vele és fellógatva hagyod megszáradni. az első pár percben még tudod igazgatni, de aztán viszonylag keményre szárad.
mondjuk én legutóbb úgy csináltam, hogy pici tálkába (pl egy nagyobb kupak) tettem higított raglakkot, és abba jól belenyomkodtam a fülbevalót, hogy elázzon, beszívja a cuccot. aztán ment száradni.
cukros víz, hajlakk, dekupázs-ragasztó
éne ezeket használom.
volt már keményítő is otthon, de nekem macerás főzögetni... na meg minek egy lábasnyi egy fülbevalóhoz pl?
További ajánlott fórumok:
- Valószínűleg 3 hetes terhes vagyok:) Mire figyeljek oda nagyon, hogy biztosan megmaradjon?
- Hogyan tudom a Gmail-es fiókomat úgy megszűntetni, hogy a leveleim megmaradjanak?
- Hogyan oldjam meg, hogy az emeletes torta szép tartása megmaradjon a fogyasztásig?
- Hogyan lehet horgolt gömböt keményíteni?
- A céklát hogyan kell nyersen tárolni, hogy minél hosszabb ideig megmaradjon?
- Hogyan dolgozhatok, hogy a GYED is megmaradjon?