Hogyan tudom a Gmail-es fiókomat úgy megszűntetni, hogy a leveleim megmaradjanak? (tudásbázis kérdés)
Megszüntetni így tudod:
Jobbra fönt katt az avatarra (profilképre), aztán a 'Fiók'-ra, a bejött oldalnál legördülsz a Fiókkezelés-hez, ott pedig a "Fiók lezárása, és a vele..." sorra katt.
Köszi, azt még nem használtam, de akkor ezt is megnézem.
Fogalmam sem volt, hogy hol lehet importálni, de beírtam a google keresőjébe, és eljutottam ehhez az oldalhoz, úgyhogy innen már menni fog.
Köszönöm.
egyik címet importálni lehet a másikba
Most nyitsz egy Bozsike@gmailt
ebbe importálod az összes létező emailt.
Azt kell bejelölni, hogy mindig az eredeti címről menjen a válasz,( ne a Bözsikéről mert ez titkolni akarod)
Bözsike a szekrény, ebben lesznek Manyika, Sanyika fiókok. Minden egy helyen, de mégis külön.
OutlookExpressre gondoltam, nem a MicrosoftOutlookra ami az Office része
Az OE nem vesz át semmiféle irányitást
Köszi, de az Outlook-ot nem szeretem, mert átveszi a levelezés fölött a hatalmat, és mindent ő akar kezelni összevonva a gmail-t a freemail-lel stb, és ha egy levelet már megnéztem, akkor többet nem tudom elérni, szóval nem szívesen használnám, de ha nincs más megoldás, ideiglenesen lehet, hogy ráfanyalodom.
A szüneteltetést egyébként helytelenül hosszú ű-vel írtam a címben.
kell egy másik gmail cím,
így nem jó?
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Valószínűleg 3 hetes terhes vagyok:) Mire figyeljek oda nagyon, hogy biztosan megmaradjon?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Hogyan lehet megszüntetni egy Gmail-es postafiókot?