Sziasztok.Van akinek a 12.hét után is végig megmaradt a terhességi rosszulléte? (beszélgetés)
Az egyik barátnőm a lányával végig iszonyatosan rosszul volt, többször is kapott infúziót, hogy ne száradjon ki. A fiával meg semmi baja sem volt.
A másik barátnőm meg 3ból két gyerekkel volt hányós sokáig, aztán "csak" hányingeres, a középsővel meg semmi.
Miből gondolod,hogy a következő terhességednél is állandó rosszullét lesz?Miért gondolsz a legrosszabbra?Igy fel tudsz rá készülni,ha itt lesz az ideje?
Egyébként doktor függő,hogy kinek mi a szimpatikus gyógyszer.
Ha bármilyen gyógyszert szedsz,akár vitamint,vagy bármi mást,azt meg kell mondanod a nőgyógyásznak.Ugyanis előfordulhat,hogy több fajta gyógyszert kell szedned.És amellett,hogy nem lehet magzatkárositó hatása,még az egymásra való kölcsönhatásra is figyelni kell.
Sziasztok!
Nálam a 10- héten kezdődött a rosszullétes időszak, s a szülés előtt még ágytállal vittek a műtőbe. Remélem nálad hamarabb abbamarad!
Minden jót!
Én nem szedtem semmi gyógyszert,mert viselhető volt a hányingerem.
De a terhesség alatt csak bizonyos gyógyszereket szehetsz,ami a babának se árt.A hányásra a MagneB6 van.
Több embertől hallottam,hogy nekik se használt.
Igen, és csak az infúzió segített... tablettát, löttyöt meg minden mást visszaküldött a lány. De a 30. héten már nem hánytam, csak émelyegtem, addig naponta többször is .....-tam.
Kívánom holnapra múljon el neked!
Nem egyformák a terhességek.Ne számits arra,hogy a következő terhességednél is olyan tünetek lesznek,mint most voltak.
Persze,a mellfeszülés,a gyakori pisilés,a fáradékonyság,a rosszullét előfordulhat.De nem biztos,hogy akkora intenzitással,gyakorisággal.És lehet,hogy 1-2 tünet elő se jön.
Szerencsére a hányás engem elkerült,a hányingerrel köszködtem sokat,főleg este jelentkezett mindig.
Azt mondták,hogy a 12. hét után elmúlik.Nekem még a 16. héten is megvolt.A védőnőm azzal biztatott,hogy akkor a terhesség végéig meg is marad.De szerencsére a 21. hét után elmúlt.
Egyébként úgy tudom,hogy az első magzatmozgáskor elmúlnak a rosszullétek.
További ajánlott fórumok:
- Kinek mikor múlt el a terhességi rosszulléte?
- Csak nekem kín ennyire a terhességi rosszullét?
- Tud valaki valami tuti módszert a terhességi hányingerre rosszullétre?
- Vannak, akikkel előfordult, hogy volt terhességi rosszullétük, de még jóval a 12. hét előtt elmúltak?
- Volt valakinek korai terhességnél haematómája? Ha igen kinek mekkora volt és megmaradt a babája egészségesen?Valamint mit csináltatok?
- Volt akinél a terhesség felénél kezdődtek a rosszullétek?