Sziasztok, gyereknapi zsúrt rendezek ehhez keresek recepteket amik könnyen gyorsan elkészíthetők:-))) (beszélgetős fórum)
8. a14deb9047
2011. máj. 8. 15:49
Főtt tojás, retek vagy uborka szeletből fül, lábak, snidlingből bajúsz, farok, szemek...
7. klarika5
2011. máj. 8. 15:18
Csinos zsúrkenyér szeleteket megvajazol, rá egy vékony karika parizer, s kaliforniai piros paprikából kis cikkeket szelsz, ezekkel szemet, szemöldököt, orrot, szájat- ami vagy nevetős), vagy szomorú (, a szemöldök morcos, csodálkozó... ügyeskedsz rájuk,általában nagy sikere van.
6. eb76856df6 (válaszként erre: 3. - Arrival)
2011. máj. 8. 14:57
Bocsika, elsiklottam felette.:(:(
5. szakalyadri
2011. máj. 8. 14:56
A helyedben én levelestésztába virslit sütnék.Nálunk egy se maradt.
De a gyümölcssaláta is bevált.
4. eb76856df6 (válaszként erre: 9. - Zsóka54)
2011. máj. 8. 14:56
És körbe lehetne rakni főtt tojásból készült egerekkel:):)
Keményre főzött tojást hosszába kettévágni, sárgájával lefelé tenni a tányérra. A szemei egy-egy egész bors, a fülei egy-egy retekkarika, a farkincája pedig a reteknek az a "gyökér" része. Nagyon mutatós, én húsvétra készítettem egyet-egyet mindenki tányérjára:):)
Persze, itt kicsi gyerekek lesznek, az egész bors miatt lehet nem túl jó ötlet ide.
3. arrival (válaszként erre: 2. - Eb76856df6)
2011. máj. 8. 14:52
Én is a pizzát írtam, de ezt egyszerűbben is meg lehet csinálni:
rendes pizzát sütni, és picikre vágni :)
Ezt mi csináltuk egyszer , és ugyis minden felnőtt és gyerek is szereti
2. eb76856df6
2011. máj. 8. 14:50
Apró minipizzákat süss. Munkaigényes, de az tényleg csak egy-egy falat, hamm be...és mehet tovább a játék.
1. liaeverglot
2011. máj. 8. 14:49
apró méretű virslis roló. A virslit vastagabb karikákra vágva, és pont egy falatnyi :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyorsan elkészíthető ételt főzhetnék ebédre?
- Írjünk össze egyszerűen elkészíthető meleg vacsora ötleteket!!!(Nem baj ha nem túl drága :)) )
- Milyen finomságot szoktatok készíteni ha vendéget vártok? Igazán finom receptek ide jöjjetek! Gyors, praktikus, és igazán finom recepteket..
- Segítsetek! Vasárnapi vendégeim részére egyszerű recepteket keresek!
- Tud valaki fekete színű étel recepteket? Nagyon fontos a szín!
- Tudnátok olyan süti recepteket írni nekem, ami gyorsan, egyszerűen elkészíthető és nem kell sütni?