Szex, csók és ölelés nélkül.... (beszélgetés)
:DD ... meg egy jó Nő is általában... :)))
... ilyent én is láttam... egészségükre, mutogassák egymást és magukat boooldogan! :)))
Ez miért fáj Neked?
... ahhoz élni kell az életet, hogy legyen miről beszélgetni! :) ... meg szeretni kell a másikat kicsinykét, hogy érdeklődés legyen bennünk iránta... meg ilyesmi... gondolom. :)
Ezek a dolgok "kénytelenek" összetartani oylan embereket,akik egyébként mennének ketten 2 felé.
Vagy jobb lenne,ha kívülről is látszana,hogy rohad a dolog?És lenne 2 idegbeteg,szűkölő felnőtt,aki nem tud kitörni,meg még a frusztrált,szerencsétlen gyerekek..Ez kinek lenne jó?
Itt nincs esztétikus megoldás.
Az ölelés meg a csók érzelemből van, d.gás meg fizikai szükséglet.Amit jócskán meg lehet szépíteni,és fokozni az előbbiekkel.
Ha nincs érzelem,nem nagyon fognak csókolózni,meg ölelkezni.
Szerencsére mindig akad egy jópasi, aki pótolja a hiányt! Nem? :)
hát ezzel kapcsolatban érdekes tapasztalatom volt... a csókot én kerültem ki, mert egy fogammal gond volt, és gátlásaim voltak miatta... három hónap múlt el, mire sikerült a fogdokinak rendbe tenni, addigra viszont kihűlt a kapcsolat, mert valahogy minden más és kevesebb volt csók nélkül. Szóval meggondolandó a mellőzése:)
Honnan tudod? Panaszkodtak? :)
lakáshitel, gyerekek és a képmutatás - hogy kifelé mindenkinek álompár - miközben rohad minden
Most akkor mi van? Szex van csók, ölelés, kommunikáció nélkül, vagy szex sincs? Miért nincs? Nem akarnak? Minek vannak (a) kapcsolatban? Mert ha az összes tényező hiányzik, akkor miből áll a kapcsolat?
azért mert én sem, azért te sem...
okos vagy
Te sem írtál véleményt, csak bedobtál egy témát másfél mondatban.
és még arról is panaszkodnak hogy 0 (nulla) kommunikáció van otthon
... az a tragikus, hogy panaszkodnak... ahelyett, hogy változtatnának. Most nem azt mondom, hogy ilyenkor ki kell ugrani a kapcsolatból, de hogy változtatásra szorul, az tuti.
egyszerűen arról panaszkodnak, hogy nincs az életükben ölelés, csók, stb... azért ez elég tragikus, nem???
köszönöm a kulturált hozzászólásodat
Miért gyakori? (Nah, ok, én is azt írtam, hogy a házasságok 60-80 százaléka a házasság sokadik évében így működik, de háááát nem maradnak a házasságok olyan nagy számban egyben.) :)
tudod, az a baj hogy ahelyett hogy a véleményedet mondanád el erről a sajnálatos és gyakori helyzetről, feltételezel és személyeskedsz
magadat minősíted ezzel...
Egy csók és más semmi, a vágyam csak ennyi
És csendben elmenni tovább.
Csak egy perc, csak álom,
de én azt sem bánom,
Ha itt ég a számon a szád.
Hisz' máma nincs dráma, nem kell a nagy regény,
Szívünk ma már oly szerény...
Egy csók és más semmi, a vágyam csak ennyi,
És csöndben elmenni tovább.
:-)
...házasság valahányadik éve a megmaradt házasságok 60 %-ában. :)
A nem független apuka itt kers inkább qró pajtást. Talán egy fokkal jobb is, mint az ismerősöket végigvarrni, akik aztán könnyedés szétcsapják a szent családot.
Tán ez is csali fórum elhagyagolt házisasszonyoknak.
Ja, az ágy. Ez kimaradt. Nem tudtam,hogy erre gondolsz! :)) Ha egy férfinek ezt meg kell kérdezni,hogy mit akarnak hallani a nők,és nem tudják, na azok sem igazi "pasik". Ahogy ti szoktátok mondani:)
Igen, szelsoseg volt de azert ez a kerdes ami itt van, valljuk be, aki csinalja (pasi), nem kerdez. Aki ketbites, szinten nem erdekli
Akkor ahelyett, hogy itt varod a valaszd, miert nem lepsz akcioba?
Ha ferfi lennek, en kihasznalnam, nem forumot irnek rola ki
További ajánlott fórumok: