Szex az ex haverjával... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szex az ex haverjával...
Én kicsit másképp vagyok a témában, de ha megengeditek tanácsot kérnék.
Az exemmel szakítottam és azóta szemétkedik velem mindig ha itt neten beszélünk. Tette az agyát, hogy ő neki nem kell nő, stb erre rögtön 1 hónapra rá összeállt egy csajjal, éppen most nemrég és marha boldogok pff bezzeg nekem nyomatta a sódert, hogy én ilyen olyan vagyok... A kapcsolat alatt csúnyán bánt vele és hazudott nem egyszer, ezért szakitottam amúgy. Na és most a haverja kikezdett velem, az én exemen keresztül vette fel velem a kapcsolatot. Nekem ez a gyanús az egészben... azt mondja nem csesz át, de ismervén az exem és az ismerőseit, kinézem belőlük. Nekem olyat magyarázott a drága exem, hogy aki vele köcsög volt, azzal ö is az lesz = velem. Szerintetek? Szórakoznak ezek velem? Folyamatosan arra gondolok, hogy ilyen van a háttérben....
Ne legyen bűntudatod!
Az előzővel is csak a sexről szólt az egész.
Szerintem nem kereste...
De amúgy, ha az eredeti nem szerette, meg csak kihasználta, akkor semmi gond... Hátha fog fájni neki egy kicsit!
Ezt pont ma olvastam:
"Senki nem tud manipulálni senkit. Egy kapcsolatban mindkét fél tudja, mit csinálnak, még akkor is, ha az egyikük utólag azt mondja, hogy kihasználták."
(Paulo Coelho)
:) ez tök jó, hívd le a haverja haverjait is, hátha velük is alakíthatsz valamit egy estére... :P
tudod, a pasik megosztanak egymással jópár dolgot amit mi nem tudunk, lehet hamarosan jön a következő és a végén a te telcsiszámod lehet az esti pótprogram annak aki igényli...szerintem inkább vigyázz, azért mert fiatal vagy...bár én ritkán hallgattam a gabalyos ösztöneimre, bárkire rázártam az ajtót "majd holnap hívj", mégha annyira nyomult vagy jó is volt vele beszélgetni-röhögcsélni...pár türelempróbát megért egy kaland is. :)
*Szia!
Annyira fiatal vagy még,eszedbe ne jusson egy mellett leragadni.Éld és élvezd az életet!
Ugrás a teljes írásra: Szex az ex haverjával...