Szerintetek örökölheti ezt a baba? (beszélgetős fórum)
Egyáltalán nem vagyok vékony testalkatú.
Egy másik ugyanilyen fórumból már kiderült, hogy volt orvosnál, mondta neki az orvos, hogy semmi probléma...
Nem is azt írtam, hanem hogy menjen orvoshoz.
Ezt találtam:
"Nagyon sok szülő fordul háziorvosához, mert gyermekénél nagyobb nyirokcsomót vett észre. Vékony alkatúaknál már egy apró nyirokcsomó is feltűnő lehet és nyugtalanságot okozhat. Ilyenkor a háziorvos egy alapos vizsgálat után megnyugtathatja a szülőket, mert az esetek nagy részében nem kóros jelenségről van szó."
Nem lehet, hogy te is vékony testalkatú vagy?
Elárulom a nagy titkot: egyszer a gyerekemnek szintén megduzzadtak a nyirokcsomói a nyakán. Nem múlt el. Elvittem az orvoshoz. A doki azt mondta, hogy ez így marad, és később azért nem látszik, mert a gyermek növekszik, hízik, tehát amiatt nem fog látszani.
Én elfogadtam a magyarázatot.
A hátrahajló méh anatómiai sajátosság, örökölhető, de nem feltétlen. A nyirokcsomóid duzzadtak, ennek járnék utána, hogy mi az oka.
Ha tényleg lesz gyereked, én már most előre sajnálom őt! Mi lesz, ha véletlenül taknyos lesz? Minden nap nyitsz arról is egy fórumot?
Itt aztán biztos megnyugtatják.. ezt te sem gondolod komolyan.
Kedves! Reméljük a te hülyeségeidet nem fogja örökölni..
Pedig vannak, ami természetes.
Az állcsont két oldalán szépen kitapinthatóak.
Igen, olvastam. De az én olvasatomban az jött le hogy még mindig nem nyugodt ezek miatt a csomók miatt. Bevallom én sem lennék és addig járnék a dokik nyakára amíg minden vizsgálatot el nem végeznek rajtam. Mert azért valljuk be a nyakon akármilyen banálisnak tűnő valami is van annak nem ott a helye.
Több orvosnak is megmutatta már és ez a 3. fórum a témáról.
Ne hallgass a többiekre. Nem is értem minek szólnak hozzá ha csak cseszegetni tudnak? Menj és mutasd meg a háziorvosodnak, ő majd elküld a megfelelő helyre, valószínűleg ultrahangra. Nem fájó megnagyobbodott nyirokcsomó akármilyen régóta is van meg kivizsgálást igényel. Ne hagyd magad lerázni, mert komolyabb gond is lehet belőle.
Nem hiszem,de egy orvos mindig többet mond.
Belepillantottam és egy régi vicc jutott az eszembe.
-Doktor úr, fáj a fejem.
-Igen? De miért van bekötve a lába?
-Mert lecsúszott a kötés.
A csomót azt nem. Az agybajt igen.
Valószínűleg az előző fórumon már leírták a véleményüket, akik hozzá akartak szólni a témához. Holnap is ugyanazt fogják gondolni.
Szia! A baba nem örökölheti ezeket a csomókat. Viszont a túlzott aggodalmaskodásra és butuska kérdések feltevésére való hajlamot sajnos örökölheti. Ha ketten együtt ilyenek lesztek, az már az ön- és közveszélyes kategória!
Ha zsírcsomó, akkor az arra való hajlamot örökölheti az utód. De attól még 120 évig élhet, akinek lesznek is zsírcsomói.
[link]
Nem az eszedért feküdt le veled.
Ne haragudj, de a harmadik fórumod már ez ebben a témában. Minek? Főleg, hogy voltál már vele orvosnál is.
További ajánlott fórumok: