Szerintetek normális? (beszélgetés)
Hál Istennek Facebook és Messenger mentesek vagyunk mindketten.
De kösz az infót, hátha egyszer majd jól jön.
Nem, de én is munkaidőben "tolom" a telefont. Nincs összefüggés.
Ettől nagyobb bajunk ne legyen, hogy néha összejön valami röhögős kínos sztori.
Ő nem dolgozik, hogy munkaidőben ilyeneket küld?
Ezt nem tenném ezt a nejemmel, pláne ha tudom, hogy dolgozik. Beszélünk szabadon dolgokról, de képeket nem küldözgetnék neki. Persze mindenki más.
Mert nézeget napközben.;)
Gondolom én.
A férjem telefonján is én vagyok a nyitókép, a pihentetőkép és minden:DDDD
"a ferjed nociket kuld neked ?"
Igen teljesen jól érted. Volt már belőle ciki helyzet, pl mikor az asztalon mellettem nyitva volt a telefonomon a viber alkalmazás és fölém hajolt a főnök, mert épp egyeztettem vele és felvillant a telefon és felugrott a kép. Óhatatlanul odafigyel az ember, erre rám néz a főnök hogy "te most kaptál egy p!nát?" igen, az embertől.
Gondolhatod volt röhögés.
Tele van a telefonom ilyen carokkal, különböző apropókból (pl hogy milyem jó ez a fehérnemű, vagy ki, mit, hogy) tiszta gáz ha akarok valakinek mutatni egy képet és nem győzöm takarni a galériát, plusz aggódni hogy ne lapozzak túl. 🤦♀️
Miota kepben vagy nem tartjak a kapcsolatot...
Akkor meg mit akarsz? Nem muszaj utalni az osszes exet eleg ha megvan a ket lepes tavolsag.
Mi?
Bocs nem pont teljesen ertem xd a ferjed nociket kuld neked ?
Mondjuk nembajaz ha egyutt kielemezizek🤣😂😂
Akkor lehet félnivalód, ha ezt nem engeded el! Az a múltja, te a jövője vagy! Hagy abba az aggódást és szeresd őt!
Ha zavarnak a fotók, akkor mond meg neki, de igazából, abból sem kellene ügyet csinálni! Majd kitörli, ha sok új szép emléket gyűjtötök közösen! A féltékenység erős méreg egy kapcsolatban!
A pasik praktikusan gondolkoznak. Ez a hely bevált neki, mint randihelyszín. A nők érzelmi alapon döntenek. Ahol már voltak mással, azt a helyet már átitatja az elmúlt randik szelleme.
Amúgy döbbenet, hogy volt előtted élete. A pofám leszakad, hogy a szakítás után nem égette el rituálisan az összes közös képet telefonostul a Valentin napi plüssmacikkal együtt. Biztos, hogy még mindig az exébe szerelmes.
További ajánlott fórumok:
- "Hála pénz" Szerintetek normális, ha egy orvosnak hála pénzt adunk? Milyen alapon adsz pénzt egy orvosnak?
- 22 hós fiú nem beszél még! Szerintetek ez gond vagy fiúknál normális?
- Kisgyerekes anyukák, nagymamák: Szerintetek normális dolog?
- 6. osztályosok tanítási órán a Múmia c. filmet nézik a tanár beleegyezésével. Szerintetek ez normális?
- Én nem értem! Szerintetek ez normális?
- Ez normalis dolog szerintetek?