Szerintetek miből lehet azt tudni, hogy a pasi már nem szeret? (beszélgetés)
Igen,ezt érezni kell.
Viszont sok olyan eset van,amikor a körülmények nem teszik lehetővé,hogy kimutathassa,elmondhassa,hogy mennyire szeret.
1évig voltam együtt a volt párommal.Én a mai napig szeretem,és sokszor annyira hiányzik,hogy már fáj.
A bökkenő,hogy nős,családapa,és lebukott otthon.
Így én lapátra kerültem.....váratlanul,és úgy hogy előtte 1 hete még taliztunk,alig bírtunk szétválni,és azt a kölcsönös érzést amit egymás iránt éreztünk azt leírni nem lehet.
A mai napig nem tudom megemészteni,és megérteni,hogy állítólag a gyerekek miatt döntött így.Akkor miért kellett találkoznunk?ha úgyis ez volt megírva számunkra?Fáj!
Nem! 'Isztis vagyok!!!
:)
"A süketnél is rosszabb az, aki nem akar hallani."
Vlagyimir Iljics Lenin
Hát akkor...
Nem akarom!!!
Addig isa zenyéééém!Hm...Ilyenek vagyunk mi nők,ah...:DDD
További ajánlott fórumok:
- Honnan lehet tudni, hogy megszokás vagy szeretet?
- Honnan lehet tudni/érezni, hogy szeret bennünket valaki?
- Ötleteket szeretnék kérni tőletek : pompon lányok pomponját miből lehetne elkészíteni? Egy egész osztályra való kellene:o)
- Fülbevalót szeretnék készíteni (profilomban van a kép), azt szeretném tudni hogy kinél lehet készíteni ilyen sárkányos fülbevalót?
- Most vettem egy masszázs ágyat. Szeretném tudni, hogyan és mivel lehetne a felületét tisztítani és egyben fertőtleníteni?
- Sziasztok! Szeretném tudni, hogy az agykontrollos technikát el lehet-e sajátítani könyvből, és ha igen, akkor melyik könyvet ajánljátok?