Honnan lehet tudni/érezni, hogy szeret bennünket valaki? (tudásbázis)
A pasik nagy svindlerek mi....?
Nem tudom hogy jó-e ez az általánosítás. A pasik között is vannak normálisak és őszinték meg a nők között is vannak hazug, számító r*bancok. És ugyanez fordítva is igaz. Nem gondolnám hogy minden nő ártatlan mint a hová menő kisnyulacska...
Nem, a névmások közszók, nem írjuk őket nagy kezdőbetűvel, csak a tulajdonneveket, az égtájakat (bár azok is az adott égtájak tulajdonnevei) és persze a mondat első betűjét. Levélben, internetes fórumokon a tisztelet kifejezéseként a megszólítást, az Ön, Te formákat, és a személyes névmások ragozott formáit (Benned, TÉged, Neked, Önnek, Önt, stb.) lehet nagy kezdőbetűvel írni, de az utóbbi nem helyesírási szabály.
Viszont éppen a tisztelet kifejezése miatt mindent, ami egyes szám első személyű, szerintem szerénytelenség és kicsit megmosolyogtató is nagy kezdőbetűvel írni.
Ne haragudjatok az okoskodásért, tényleg csak arra voltam kíváncsi, hogy az idézetben hogy is volt eredetikeg:)
nem,nem szereti a meccseket.. =)
csak,hogy én úgy veszem észre,hogy amikor átölel meg hozzám bújik csak azért teszi,mert szexre vágyik...
"ebből is látszik, hogy nem szeret"
Már ez a 'szeret/nem szeret' is egy hibás gondolat.
Ha fontos hogy szeressenek, akkor mi függünk a szeretettől. Ez azt jelenti, hogy függünk másoktól. Szeretethiányosak vagyunk. A szeretethiányosok nem tudnak szeretetet adni, mert üresek. Csak kapni akarnak, mégpedig a másiktól.
De nagy a valószínűsége, hogy a "hasonló, hasonlót vonz" elve alapján a társad is szeretetképtelen, mert ő is szeretethiányban szenved.
És ekkor vagy unalmas függésben élünk a másikkal, vagy az egyikünk kikacsingat a kapcsolatból, mert energiát akar lopni valahonnan.
"Azt tudom, hogy az Én, Te, Ő-t azzal kell írni. " Mióta?
A személyes névmásokat a magyar nyelvben nem írjuk nagy kezdőbetűkkel. Vagy már ez is változott?????
Ami azt illeti Én is bizonytalan vagyok ebben.
Nehezen tudom eldönteni, mikor kell nagybetű.
Azt tudom, hogy az Én, Te, Ő-t azzal kell írni.
Az Engem, Neked, Tiéd-ben nem vagyok biztos. Hol így írom, hol úgy. Láttam már ezt is, azt is írva hivatalos szövegben.
Esetleg, ha valaki ismeri a pontos szabályt felhomályosíthatna.
Az idézetet, saját szavaimmal fogalmaztam meg.
...de szerencsém van!
Itt a forrás:
A lényeg 1:45-től kezdősik!
ez gyönyörű, de a hazug pasik pont erre játszanak rá.
ez is csak hosszú távon igaz!
Feldmár Andrástól van egy jó gondolatom erre.
Nem szó szerint kb. így hangzik:
Ha, amióta ismerlek sokkal jobb az életem, mint azelőtt volt, akkor Te szeretsz Engem!
Ha, amióta ismerlek sokkal nehezebb az életem, akkor Te nem szeretsz Engem. Annak ellenére, hogy folyton ezt hajtogatod.
Az, hogy Én téged szeretlek-e, azt csak Te tudod megmondani. Én gondolhatom, de csak Te tudhatod. Jobb-e, vagy rosszabb-e az életed, amióta Veled vagyok.
Kiegészítés:
Az a jó kapcsolat, amelyben jobban érzem Magam, mintha egyedül lennék.
egyáltalán miért merül fel a kérdés?
bizalmatlan vagy?
miért akarná elhitetni, hogy szeret, miközben nem?
mióta tart a kapcsolat?
mi történt?
mi okozza a bizalomvesztésedet?
egyébként jó teszt, hogy éjjel, álmában ölel-e téged.
Pfff!
Ha Te nem érzed, ezt nem lehet leírni!
Hogy írjam le Neked a fagyit, mikor mondjuk még sose ettél, na de azért képzeld el!??? :/
További ajánlott fórumok:
- Azt mondja szeret, akar bennünket, de nem akar emiatt plusz kiadást. Mit tegyek?
- Honnan tudom, hogy tényleg szeret?
- Honnan tudjam, hogy szeret-e?
- Szerintetek miben nyilvánul meg az, hogy a párunk szeret bennünket?
- Honnan lehet tudni, hogy megszokás vagy szeretet?
- Honnan tudod, hogy szerelem még vagy "csak" szeretet?