Szerintetek mi lehet ennek a hiretelen viselkedésváltozásnak az oka? (beszélgetés)
A bűnözőkön kívül nem ítélek el lehetőleg senkit, mert amikor megtettem, egy idő múlva ugyanazt én is megcselekedtem.
Az élet hosszú, mindenkinek jöhetnek nem várt dolgok, különösen érzelmi téren.
Azért, - témától függetlenül - ajánlanám, hogy amit nem Te hallasz a saját füleddel, fenntartással fogadjad.
Az emberek szeretnek kellemetlen dolgokat közölni a másikkal.
Amellett egy mondandót egy hangsúly is megtud változtatni, akár ellenkező tartalmúra.
Na akkor a válaszaim: biztos, hogy semmit nem csináltam, amiért ez lehetett a válasza. Hacsak nem azt, hogy látta, hogy veszem a lapját.
Az a nemköszönés pedig nem úgy van, hogy jön szembe és csak nézek rá, mint a borjú, hanem próbálok tőle távol maradni, amúgy is ritkán látom, de ha mégis átjön a mi osztályunkra, akkor úgy teszek, mintha nem is látnám.
Zolcsika, Te fiú/férfi vagy?
Mert qrva nőiesen írsz. Mondhatnám kislányosan!:)
Még sok minden van, ami nem olyan a valóságban, mint amilyennek gondolod. Az élet akkor hiteles, ha őszintén élik. A szeretet nincs korlátozva, és a szerelem se. A hűség csapda. Hűség csak akkor lehetséges ha igazán megtaláltad a lélektársadat.
Amíg nem találod meg addig szüntelen keresés. Rugalmasság.
Nem tudom ezt már követni:)
A lényeg az, hogy valószínű nem leszel megnyuszizva:D röviden enbyi:)
"... megint közelebbi munkakapcsolatba kerülhettünk volna, de ő határozottan ellenállt ennek és ledegradált engem, mondván, hogy nem fog velem dolgozni."
Ezt ki mondta Neked? Honnan tudod?
Valószínűleg a srác gyáva, de nem mer lépni, holott tetszik neki a lány. Ezt majd ő mérlegeli hogy mit miért. Vagy hagyja az egészet és elvan a régi társával, vagy belevág és felfedezi az új lehetőségeket (ha nem kielégítő a régi).
De felfedezés nélkül nem fogja megtudni hogy hogyan lehetne boldogabb...
Amúgy a csaj is kezdeményezhet...(ritkább eset, de létezik)
Franie Drake: nálad a pont.
Sztem.
Te...hol élsz? Igenis dobja ha a másik fontosabb...
Én biztos nem áltatnám magam egy olyan kapcsolattal ami számomra nem kielégítő.
További ajánlott fórumok:
- Vajon mi lehet ilyen viselkedés mögött?
- Mikor lehet aggódni egy kamasz viselkedése miatt...?
- Magas intelligenciájú, agyilag hiperaktív, viselkedészavaros kisfiút hogyan lehet kezelni?
- Van ennek a viselkedésnek/jelenségnek neve? És a legfontosabb, hogy lehet ebből kitörni?
- Mi lehet az oka, ennek a viselkedésnek?
- Elbizonytalanodtam. Egy-egy viselkedésformát rá lehet húzni...