Szerintetek mi lehet az oka, hogy minden kaja rögtön szelet csinál? Van valakinek ilyen problémája? (tudásbázis)
nincs véletlenül baj az epéddel? Kő, vagy besűrűsödés, stb.
ha nincs, én lehet csináltatnék próbaként 1 colonhydroterápiát. Az kimos onnan mindent, azt is, ami a bélfalra lerakódott az évek alatt. Lehet, vmim ilyen gond van, vagy túlszaporodott vmelyik bélbaki. Ezeket kimossa a terápia, utána meg lehet visszaépíteni joghurt, kefír, Normaflore, stb.
Hogy mitől van? Hát ezt csak te tudod kiszűrni. Írj fel minden falatot, amit ettél (mondjuk egy naplóba), aztán közösen majd jutunk valamire. Mert azokból majd ki lehet szűrni, hogy melyik lehet, ami a te szervezetednek nem megfelelő.
Minden falatot írj le. Ha nem ide a nyilvánosság elé, akkor magadnak, és két hét múlva szólsz, hogy segítsünk...
Na ehhez mit szólsz?
Az segít,ha a köldököd vonalában cikk-cakkban végig masszirozod,az rögtön megmozgatja a beleket és jön aminek jönnie kell.
Csak mi a franctól van?
Epehólyag rendszertelen működése, Candida gombák túlszaporodása, bélféreg.
Gyógyítása diétával (köménymagos tea, tej, cukor, élesztő nélküli étrend) - ill. székletvizsgálat után az orvos által felírt féreghajtó.
Szia !
Nem iszol valamilyen teát, vagy gyümölcslét frissen csavartat?
Nekem csak akkor, ha sokat eszem...
Lehet, hogy le van tapadva valami a bélfaladra, és attól van, akkor is, ha nem eszel olyat.
Nekem is van ilyen problémám, és el sem tudom képzelni, mi lehet az oka.
Az a legérdekesebb, hogy ma van az 5. napom a Neera kúrában, tehát egy falat szilárd étel sem került belém 4 napja, azok a hülye gázok meg így is képződnek.
Csak erre téved valaki hozzáértő.
Volt, de elmúlt, sajnos nemtom minek hatására, pedig jó volna tudni. Voltak olyan napjaim, mikor lépten-nyomon, az étrendem azóta kb semmit nem változott. Én nem is tudom, mit csináltam volna, ha nem itthon lettem volna a kicsi gyerekemmel, hanem pl egész nap munkában. Ha vissza kell tartanom iszonyatos görcsök jönnek rám, és csak rengeteg munka árán (lelülés, hasprés, guggolások)tudok megszabadulni :(( Ezért fogok elmenni postásnak ;)!
Jó a téma :D, de hát ez is hozzánk tartozik, együtt érzek veled :(
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Nektek is az életetek legnagyobb problémája, hogy ki van nyitva a bejárati ajtó, amikor otthon vagyok?
- Hogy győzzem meg a férjem, hogy alkohol problémájával forduljon szakemberhez?
- Miért van mindennel problémája?
- Ha valaki ismerősnek jelöl Facebookon, akkor rögtön látja mit osztottam meg az ismerősökkel vagy mindenképp kell a visszaigazolásom hozzá?
- Ha nagyobb stressz ér, rögtön intenzíven görcsölni és vérezni kezdek, ha megvan ha nincs. Minden tanácsot szívesen fogadok!