Szerintetek mennyi időt kell várni HSG után, hogy az ember elkezdjen inszemináción gondolkodni? (tudásbázis)
Megértelek, hogy akarsz még esélyt adni a természetes útnak. Ha én lennék a helyedben ugyanígy tennék.
Drukkolok, hogy összejöjjön a mostani ciklusban. 🍀🍀🍀
Persze ott irtak fel mindent.
Mivel júliusban volt a HSG-m ezért akarok a természetnek adni egy kis időt. Mert azért titkon mindenki természetesen szeretne teherbe esni... Ezt a ciklust még megvàrom, hàtha összejön. De utà a belevàgunk az inszembe...
Értem. Hát ha már két éve vártok, akkor át kell gondolni hogy belevágtok-e az inszembe, vagy tovább vártok. Persze az inszem sem garancia, de lehetőség.
Az hogy kivették az egyik petevezetődet sajnos nem növeli az esélyeket.
A meddőségi intézetben írták fel ezeket a gyógyszereket és táplálék kiegészítőt neked?
Nekem is van egy barátnőm, aki már évek óta tud arról, hogy pcos és ir-je is van. Mostanra lettek olyanok az értékei,hogy elkezdhettek próbálkozni a babával. Az endokrinológus kivizsgálta és felírt neki gyógyszereket, de persze ez is sok idő, mire hatnak.
Ha nem szeretnél visszamenni a meddőségibe, akkor mindenképp keress egy nőgyógyászt, aki akar segíteni.
Persze a döntés a tiétek.
Igazàból 2 éve. De nekem kivették a fél petevezetékemet (2éve).
De olyan 4 hónapja voltam meddőségibe. Ott kivizsgàltak engem is és a pàromat is. Vele semmi gond ☺ én meg pcos vagyok. De szedek jodidot, bromot meg inofolicot. Meg fél éve étrendet vàltottam.
Ha mindkettőtöknél rendben van minden, akkor érdemes atgondolni az inszeminació lehetőségét.
Viszont, ha tényleg fennall nalad a pcos, akkor az is kezelni kellene. Egy jó endokrinológushoz el kellene menni.
Mióta próbalkoztok?
Sajnálom, hogy megjött! :-(
Esetleg megkérdezhetem, hogy párodat is vizsgaltak mar?
Ha jól értem Eperke, akkor te spontán szeretnél babát?
Akkor kell egy normális nődoki.
Ha tényleg fennáll a pcos nálad akkor pedig nem árthat elmenni egy endokrinológushoz is.
Mielőbbi babásodást! 🍀👍
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Szólánc nevekből (írók, költők, tudósok, gondolkodók, történelmi személyek; magyar vagy egyetemes, teljes v. vezeték név)
- Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben
- 2 gyerekes Anyukák, segítsetek gondolkodni, kérlek!
- A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan
- Szerintetek milyen vállalkozásban érdemes gondolkodni manapság?