Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok!
Aki Tapolcára jár melyik orvost ajánlja ott? Mik a tapasztalatok? 9-én volt a második inszemem, sajnos nem sikerült, ma csináltam tesztet, holnapra hívtak vissza.
Köszönöm előre is.
Sziasztok! :)
Inszeminacio torom a fejem! Egyedul vallanek babat, onallo no vagyok! Donorom van, akitol szeretnem a babat! Merre induljak el? Magyarorszagon milyen intezetek/ orvosok vannak?
Ez tok erdekes, hogy nem inszemkor sikerult, hanem utana, lehet ilyeneket olvasni a neten, de azt hittem varosi legenda. :)
En nehany baratnomnek elmondtam, meg akikkel edzeni jartam, mert mar feltuno volt, hogy nem megyek honapok ota. :) A munkahelyen szerintem megvarom a genetikait, szerencsere a fonokom helyileg nincs velem, ezert o nem fogja megsejteni, inkabb a beosztottjaimmal van a a baj, itt van a rengeteg ev vegi rendezveny, en meg vagy nem megyek, vagy nem iszom, de hat ez van, a kerdest nekem szegezni ugysem fogjak. :)
En is 36 vagyok, ezert mi is csinaljuk a vertesztet majd, a Panoramat valasztottam, mert a Robert Karolyban azt csinaljak.
Egyebkent van facebookon egy kismamas csoport azoknak, akik majd juniusban szulnek, nem tudom bent vagy-e, ha megirod privatban a anevedet felveszlek. :) Ott eleg sok info van.
Nekem úgy néz ki, hogy nem is az inszeminációkor jött össze hanem utána néhány nappal.
Inszemkor mondta is a dokim hogy 2 szép érett tüsző van, egy megy egy kicsit le van maradva. Hát úgy néz ki, hogy inszem után pont az lett a befutó amelyik le volt maradva.
Én fáradékony vagyok, sokat alszom, de semmi más. Nincs reggeli hányás, stb. Úgyhogy mondhatom hogy egész könnyen megúsztam eddig én is.
Én a saját cégemet vezetem, így nem kellett elmondanom senkinek. :)
Csak anyukám és a tesóm tudja, mert meg akarom várni a genetikai vizsgálat eredményét. Mivel 37 vagyok, nekem nem csak tarkóredő mérés lesz, hanem vérképből NIPT teszt.
Írj ha voltál ultrahangon!
Szerintem lassan elmondhatod a munkahelyeden, legalább a közvetlen főnöködnek.
Szia, en masfel hete voltam, akkor volt 19 mm. :) amugy minden ok, mar voltam a vedononel, bejelentkeztem vervetelre meg a genetikai ultrahangra, es jovo penteken megyek megint ultrahangra, jo, hogy ilyen gyakran latjuk, hogy mi ujsag odabent. :) Nekem egyebkent osszessegeben egyedul faradtsag van, szerencsere mas komoly tunetem nincs, az emelyges mulik, es ujra tudok enni. :)
Te hogy erzed magad? Elmondtad mar a munkahelyen? En meg nem, de szerintem tokre latszik, ugy erzem az osszes ruham szuk ram, csak boveket hordok. :)
Szia!
Hogy vagytok?
Ma voltam ultrahangon, 22 mm-es. :)
En is ugy tudom, h lehet folytatni, nekemis kettot csinaltak de lehetett vna 3 is, Tapolcan 3 utan kell szunetet tartani (vagy sokan akkor valtanak lombikra).
Ne keseredj el, siman osszejohet a kovetkezo :)
Sajna en is csak az elsoben hittem igazan, de igazabol sosem.lehet tudni. Milyen konkret gondotok van?
Illetve baratnomnek a Bpi Kaaliban is es neki a masodik sikerult is.
Fel a fejjel! Es legy pozitiv, nekem inszemek nem sikerultek d lelkem melyen sztem nem is hittem benne elegge (csak az elsoben).
Hat errol is megoszlanak a velemenyek es intezmenyenkent valtozik d ha jol veszem ki, nem meddosegibe jarsz mèg hanem sajat dokihoz?!
Mi Roryval Tapolcara jarunk medddosegibe es rendszeres uh mellett siman megcsinaltak egymas utan a harmat.
3, 2,5, és talán 1,8 volt.
Igen, 10. napon megjött. Akkor mentem is a kórházba, akkor mondta, hogy ciszták lettek. De igen gyors vizsgálat volt. Nem hiszem, hogy beágyazódási vérzés lett volna. Megmondom őszintén nem emlékszem a nevére amit szúrni kellett. Bajban vágyom a gyógyszerek nevének megjegyzésével.
Most már kezdek görcsölgetni, úgy hogy gondolom estére megjön.
Csak fura volt ez a késés. De akkor a hormonok miatt.. majd meglátjuk
Köszi, hogy válaszoltál
Nekem is lett cisztam inszem utan sajnos, meg kozben is (egyik esetben a 14.napon mentem es akkor lattak), majd menzesszel kiurult majd masodik esetben amikro mentem az inszemre, valszeg nem repedt meg az egyik es akkor lattak egy nagyot d szerebcsere az is kiurult.
Mekkorak a cisztak, mit mondtak? Egysbkebt okozhat menzesz kesest is es kimaradast is d akkor ezek szerint 10. Napon megjott neked nem? Nem lehet h az beagyazodasi verzes volt? Mert sztem siman lehet az is.
Attol fugg h miket szedtel, szurtal? Mert pl en utrot nyomtam utana es amiatt nem jott meg hamarabb. Illetve a clostyt szedtem ami sajnos okozhat cisztakat.
Még ne add fel.
Mindenkinél máshogy zajlik, más tünetekkel. Várd meg a 15. napot és utána tesztelj. :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?