Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
Szia, bocsi, hogy csak most vàlaszolok. A Forgàcsba e-mailen kell jelentkezni, de èn direkt felhívtam őket előtte, hogy egyáltalán vàllalnak-e egyedülállóként (volt olyan intézet, ahonnan elutasítottak). Nagyon kedvesek voltak, mondták, hogy semmi akadálya, jelenleg is többen vannak, akik egyedül vesznek részt a programban.
Aztán elküldtem a jelentkezèsi lapot, amire szintén ràírtam, hogy egyedülálló vagyok. Egy hét múlva hívott az asszisztens a konzultációs időpont egyeztetése miatt. Elkezdte sorolni, hogy milyen vizsgàlatokra lesz szükség. Mondta, hogy férfi oldalról ez, meg az kell... Mondtam, hogy nàlam nincs fèrfi oldal. Erre ő: ja, jó, akkor ez nem kell. Szóval lazán, termèszetesen kezelte. :)
Két hét múlva lesz az első konzultációm a doktor úrral, már egy csomó vizsgàlatot megcsináltattam, volt, ahol mondtam, hogy egyedülálló vagyok, nem volt belőle gond, sőt, nagyon megèrtően kezelték. Úgyhogy vàllad te is büszkén, bátran! Sok sikert! :)
Van itt valaki akinek hasimoto betegsége van?
Le írná nekem a tapasztalatait
Szia!
Az első konzultációs jelentkezésnél már mondtad,hogy egyedül fogod csinálni vagy ezt,hogy csináltad?
Nagy kalappal Neked a picihez
Sziasztok!
Van itt valaki aki egyedül indult neki vagy egyedül csinálja a lombikot?
Sziasztok!
Férjem spermatogramja alapján kb biztos, hogy lombikot fognak javasolni nekünk. Előre érdeklődnék, meg vagytok elégedve itt a hozzáállással? Tb alapon fogunk menni, kb mennyi idő, míg "bekerül" így valaki? Jó szívvel ajánlanátok?
Köszönöm előre a segítséget!
Sziasztok!
Teljesen az elején vagyunk a témának, így segítséget szeretnék kérni.
Ha TB támogatott eljárásra megyünk, akkor pénz szempontjából mindegy, hogy melyik intézetbe megyünk?
Illetve az első vizsgálatok ára TB támogatással (nagyságrendileg) kedvezőbb-e, (vérvétel, hormonvizsgálat, spermavizsgálat, ilyesmik) mintha bárhova elmennénk magánban elvégeztetni ugyanazt a vizsgálatot?
Nagyon megköszönném, ha privátban is tudna valaki segíteni az első lépésekkel, mert azt érzem, szorít az idő.
Köszönöm
Sziasztok!
Látom, h van néhány topik a Forgács Intézettel kapcsolatosan, de messze itt van a legtöbb hozzászólás, ráadásul már 2009 óta aktív?! Ezért írok most ide, bár tavaly nyár óta megszakadt... na mindegy, remélem, h azért valaki olvassa még, és válaszol nekem.
Idén március óta járok a Forgács Intézetbe, eddig két sikertelen lombikom volt. :( Ezeket a Honvéd kórházban félév alatt 5 sikertelen inszemináció előzte meg. Vannak saját petesejtjeim, és egészséges, beültethető embriók is. Mindig a megtapadásnál van valami probléma, mert sajnos nem maradnak meg. Mindig szoktam az ott lévőkkel beszélgetni konzultáción, leszíváson és beültetésen is. Most elsősorban azokat keresem, akik idén járnak/jártak oda, és esetleg ebben a tavaszi időszakban találkozhattunk is ott. Főként a 40 év körüliek tapasztalata, véleménye érdekel, de persze bárki hasznos kommentjét szívesen fogadom. Makai doktornál vagyok, viszont a nyári zárás után fogok konzultálni Farkas doktorral is.
Próféta szóljon belőled. :)
Amúgy Farkas Bence az orvos, akihez kerültünk. Van véleményetek róla? Jár még hozzá valaki?
Sziasztok!
A Forgács intézettel kapcsolatban van valakinek mostanában tapasztalata?
Mi ott kezdjük majd a lombikprogramot, de egyenlőre csak telefonos konzultációra adnak időpontot. Már a kivizsgálások megvannak, de a vírushelyzet miatt semmit nem tudunk előrébb lépni.
Államilag támogatott kezelésre csak 45 éves korig van lehetőséged.
Fel kell venni a kapcsolatot egy intézettel és ők elmondják milyen vizsgálatok kellenek.
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni. 44 éves vagyok. Szeretnénk kisbabát az új párommal.1eve mikor osszejottunk 2 hét alatt terhes lettem, de sajnos 8hetesen már nem volt szivhangja a kicsinek. Azóta hiába próbálkozunk sajnos nem jön össze. Szeretnénk jelentkezni lombikprogramra. Ebben szeretnék tanácsot kérni tőletek hogy ez hogy működik. 44 évesen még reménykedhetek hogy osszejon a baba? Már van egy 12 éves fiam. Köszönöm szépen a válaszokat.
Sziasztok!
37 éves 1 gyermekes anyuka vagyok, új a csoportban és ebben a témában. Az első gyermekünk hamar megfogant, de a kistesó nem akart összejönni és többféle problémát találtak nálam ami miatt a Forgács Intézetbe kerültem. Most folynak az első körös kivizsgálások amivel majd vissza kell mennem Spánik DÚrhoz. Sajnos az AMH értékem nagyon alacsony és most először az FSH értékem is magas lett (eddig az FSH mindig rendben volt). Eléggé el vagyok keseredve, Spánik DÚrhoz csak ápr 8-ra kaptunk időpontot. Ha valaki hasonló problémákkal szembesült (alacsony AMH és magas FSH), meg tudna osztani némi tapasztalatot milyen esélyekkel indulunk?
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?