Szerintetek melyik feromon tartalmú parfüm lenne jó, ha kedvenc parfümöm a Perceive az Avontól? (tudásbázis)
Nekem pont ez volt,a feromonos változat.
sajna semmit nem ért,még csak át sem adta egyik pasi sem a helyét a buszon,ellenben annyira gyenge volt az illat,hogy megkockáztatom kölni koncentráció,és köze nem volt az eredeti DKNY-hoz.
Csak kamu az egész,hogy igazi DKNY,meg Meex és hasonló reklámfogás..mert em ugyanaz az illat csak hasonló,és cologne koncentráció
Nekem van ferromon tartalmú parfümöm, de rosszul vagyok tőle:(
Szerintetek miért?
Én is kíváncsi vagyok nagyon, azért írtam ide fel.Mert itt mindíg kapok választ.
Persze értem én a viccet. :)
Értem,csak azt kérdezem,ha feromon van az emberre/pluszban/szórva,akkor nincs szüksége még "illatra" is,hiszen maga a feromon a pasifogó:)
Okés hülyülök,de elvben tényleg..tiszta feromont kéne venni,és akkor még pálpusztaival is vegyíthetnék:)
De félre a tréfával,
De kíváncsi vagyok a válaszokra,milyet ajánlanak neked:)
Már úgy értem minek parfüm,ha feromonnal szórod magad???
Vagy ez vagy az,nem?:)
További ajánlott fórumok:
- Sehol nem lehet kapni a kedvenc parfümömet-Moschus Exotiv Love. Tud valaki segíteni?
- Milyen a csökkentett nátrium tartalmú só? Használja valaki?
- Ti hogyan viszonyultok a szexuális tartalmú beszólásokhoz, nyílt, poénra ültetett bepróbálkozásokhoz?
- Az allergia elleni gyógyszerek tényleg steroid tartalmúak?
- Alacsony kalória tartalmú receptek
- Milyen szénhidrátmentes vagy csökkentett szénhidrát tartalmú lisztet tudnál ajánlani? (Norbi liszt kivételével)