Szerintetek melyik a legjobb mobilszolgáltató? (beszélgetés)
Én sem beszélnék le havonta ennyit, az biztos!
Ezért sem lehet megmondani, hogy melyik a legjobb! Kinek ez, kinek az!
Szafaripók leírta, hogy mi mindentől függ! Főleg azt nézd meg, hogy kiknek fogsz telefonálgatni, nekik milyen szolgáltatójuk van, mert az idegen szolgáltatóhoz való telefonálás mindenhol többe kerül.
Ezt így kívülállóként nem lehet megmondani, hogy Neked melyik lenne gazdaságos! Többféle csomag van mindenhol, attól függően, hogy kártyás v. előfizető vagy, és attól is függ a tarifa, hogy havonta mennyit használod, ill. mennyi a havi előfizetésed. Én egy párszor már összevetettem őket, összességében majdnem mindegy szerintem is, mert mindig változtatgatják a feltételeiket. Lehet, hogy egyiket kiválasztod, és a jövő hónapban má a másiké lesz a kedvezőbb.
Nekem azért jött be a T-mobile,mert sok előfizetésünk van,internetek, így van kedvezmény!:)
Egyébként '99 óta hűséges vagyok.
Nagyjából egyformák, én már többször átböngésztem, szinte forintra pontosan ugyanazok az áraik.
Én Vodafonos vagyok régen, a 30.as nem volt fair velem.
Ez annyi dologtól függ...
Az ismerőseidnek milyen van, mennyit beszélnél/sms/mms/internet... Minden szolgáltatónak millió+1 csomagja van, végig kell böngészni...
További ajánlott fórumok:
- A dezodorokról. Melyik a legjobb szerintetek?
- Kinek milyen biztonsági gyerekülése van? Szerintetek melyik a legjobb?
- Melyik a legjobb terhesvitamin szerintetek?
- Különböző mobilszolgáltatónál a korlátlan mobil netről mi a véleményetek?
- Egy mobilszolgáltatónál mit jelent az hogy ...."előfizetés esetén maximum ár ......, legkedvezőbb ár ......"?
- Melyik mobilszolgáltató a jobb?