Különböző mobilszolgáltatónál a korlátlan mobil netről mi a véleményetek? (beszélgetés)
Szerintem jó megoldás, mert jó az, ha van korlátlan net.
Míg nem lett itthon wifink, addig sokat költöttünk mobilnetre és már azon is gondolkoztunk a párommal, hogy átváltunk egy ilyen csomagra a szolgáltatónknál. Olcsóbb lenne. (sok netet használunk, főleg én) :)
"...Antaki, szerintem te nem vagy normális!!!!..."
Kérj azonnal bocsánatot tőlem!
Milyen jogon feltételezel rólam ilyesmit?
Milyen viselkedés ez! Ne magadból indulj ki!
Nekem T-sem van. Nem netezek olyan sokat, mert sok időm sincs rá. De ebben a hónapban én is túllépem az 5 gigát. De amint lehet, megszabadulok tőle, mert gyakran szakítja meg a netet, a számlálót folyamatosan törlik (nehogy követni tudjam a forgalmat - volt olyan, hogy egy nap 3x is).
Szóval én kínlódok vele, mint pata a napon.:((((
Antaki, szerintem te nem vagy normális!!!!
Nekem is voda mobil netem van, és volt, hogy túlléptem az 500 gigát, és semmi...
Nem lassítottak, meg ilyesmi, mint egyes gyp-seknek!!!
Akkor amikor nem léped túl ezt a "határt" kb havi hány filmet nézel? Napi hány órát netezel kb?
Most megyek aludni. Jó éjt holnap folytatjuk a beszélgetést.
T-...-os voltam, vezetékes, ott semmi gondom nem volt.
De elköltöztem, és a laptophoz mobil illett. Itthon van beszerelve vezeték, de a voda nem szünteti meg a szerződést, pedig nincs lefedettsége a területnek, ahol lakom. Vívtam velük a múlt héten. Szeretném, ha ő hibájukra hivatkozva tudnám felmondani a szerződést, mert nem jól nézték meg a lefedettséget. Csak az udvaron tudom rendesen használni. Hát menjenek a fenébe, majd mínusz 30 fokban kint fogok netezni az udvaron?
Zenét hallgatok és filmet nézek, de a múlt hónapokban rengeteg jogszabályt keresgéltem, és ahhoz, hogy egyet megértsek, ahhoz meg kellett nyitnom legalább 50-et plusssszz! Mire megtaláltam az eredetit, addigra idegbajt is kaptam :)
Letölteni nem töltök, minek, mikor itt van a neten.
Nem korlátlan!
Van határ, engem is korlátoztak, mert meghaladtam azt a bizonyos határt, ami olyan nagy, hogy "úgysem éri el senki".
Én elértem, sőt túlszárnyaltam.
A gépemen a számláló az általuk számolt érték felét mutatja. Azt mondta az ügyfélszolgálat, hogy a számláló egyáltalán nem jó, hibás adatot mutat.
További ajánlott fórumok:
- Mit szóltok a különbözö vallási gyülekezetekhez?
- A Wizz Air-nál, mennyire veszik komolyan az ellenőrzésnél a különböző dolgokat?
- Mit jelentenek a vérvételi eredményen a különböző jelölések?
- Tampon tapasztalatok ( különböző tipusok)
- Mennyit érnek meg a különböző valós, vagy valótlan termékek?
- Miért nem tanácsos este 6 óra után gyümölcsöt fogyasztani, zöldséget viszont akár korlátlan mennyiségben is megengedett?