Szerintetek már nem vagyok neki olyan fontos? /Bővebben az első hozzászólásban/ (beszélgetős fórum)
nah, nah, ugye?
még ezt nem olvastam, csak a második oldalig jutottam el, de a véleményem hasonló :)
De hiszen ez így nem is rossz sorrend, mert azt jelzi, az anyukáját szereti a legjobban és utána Téged, a többi csak köztes ember, akik nem érnek számára annyit, mint Te, mert keresgetni sem kell, máris tudja hol vagy :)
tudod, a félig telt pohár esete forog fenn, izé, azért vigyázz, nehogy már kilöttyentsd :)
Pedig a magyarázat egyszerű! :)
Közvetlen anya mellett vagy a telefonban.Csak nem előre,hanem visszafelé kell lapozni! :))
A feleséged okos asszony! Tartsd meg! :DDD
:DDDNem csalódtam ám benned!:DDDHozod a formád...
Képzeld,a párom telójában meg csak női nevek vannak a 120-as listából kb 95 nő.Akkor verjem szét a fejét? :DDD
Ki nem sz@rja le...nem ezen múlik hogy megcsal e vagy sem!
nem lepődnék meg,ha az eredeti nem lenne vicc..
azon az oldalán jobbnál jobb kérdések vannak..
Huh, megnyugodtam, hogy csak vicc:DDDDDD
Ejjnye Dokii:P
ó..Most ez a kép előttem van..
csak nehogy egy stukker is legyen nála..
oh Mon dieu
Esetleg
Delorean..:)
:o)
Szemfüles vagy:o))
További ajánlott fórumok:
- Nem vagyok neki elég fontos?
- Nem vagyok fontos neki? Mit jelent ha azonnal válaszol az üzeneteimre, de semlegesen?
- 18 napja késik, 2 negatív teszt, bővebben a hozzaszólásban. Új vagyok kíméljetek :)
- Fogászati implantátum (mivel a tervezési fázisban vagyok, a többi a hozzászólásban))
- Hogyan tudok hozzászólni és lájkolni FB-on (telefonon) személyként, ha admin vagyok egy oldalon?
- Új naplót felvinni hogy lehet?Kérdezi hogy előző napló, hozzászólás, stb.tiszta gyagya vagyok?