Nem vagyok fontos neki? Mit jelent ha azonnal válaszol az üzeneteimre, de semlegesen? (beszélgetős fórum)
Köszönöm a segítséget:)
Az elmúlt két napban viszont magától keresett, érdeklődött felőlem és találkozót is akar,csak még pontos időt nem beszéltünk meg.
Ha egy férfi rám kattant, nem kellett neki írnom, ő írogatott nekem, de nemcsak írogatott, látni is akart, akármilyen elfoglalt volt. De szerintem ez a normális.
Biztos tudnának miről beszélgetni, csak pont az a baja a fórumindítónak, hogy a pasi nem ír, inkább ő írogat neki, és bár rögtön felel, de semlegeseket, röviden.
és akire rákatattantál, annak nem írsz vissza minden üzenetére rögtön?? és lehet, ír ő is rögtön és akkor hopp, elmegy az idő.
Nekem volt ilyen. Örültem, ha írt, de vártam órákat is, de rögtön írt..már idegesített.
de a fórumindító lehet, nem is tud miről beszélni a pasival még órákig telefonon...meg már imélben se?
De én nem védem a gyereket, de szerintem ez se olyan dolog, hogy egy szabályt rá lehessen húzni.
Várnék, míg végez, de nem adnék nagy esélyt a dolognak, talán ismerkednék is mással. Aztán, ha nyáron is ez lesz, akkor pá.
Mondjuk távkapcsolatba alapból bele se mennék.
:)))
Akkor nem lenne fóruma.....
igen, én kevésbé ..egyre inkább.
De csak a saját vizsgahelyzetemből indultam ki...de nyilván van a vizsgákat lecró pasi is, nő is.
Én a helyedben keresnék mást, azért ennél találsz jobbat. Tudom, hogy nehéz, ha megkedveltél valakit, de még mindig jobb az elején, mint várni rá hetekig vagy hónapokig, és szenvedni olyasvalaki miatt, akiért nem érdemes.
Az az ideális, ha a férfi odavan, teper, a nő pedig viszont vonzódik és viszonozza a figyelmességet, akarást. Akire neked kell ráírogatni, mert ő tanul és semleges semmiket válaszol vagy ír, arra minek várni? :(
Lemerült a telefon
Nincs wifi
Alszik
Mással van
Moziban ül
További ajánlott fórumok:
- Tudna nekem valaki segíteni, hogy hol tudnám elolvasni a citromail-es üzeneteimet?
- Hogy tudom kitörölni egyszerre az üzeneteimet, és nem külön kipipálgatva?Rengeretg van és nagyon hosszú...segítsetek!
- Melyik alkoholnak van semlegesebb íze, amibe aszalt/kandírozott gyümölcsöt be lehet áztatni?
- Miért nem tudom az üzeneteimet elolvasni amikor a saját regisztrált nevemmel vagyok itt?
- Épületek összekapcsolása (politika semlegesen, ha kérhetem!) a te ízlésvilágod szerint, rokonság is lehet, ellentpont is
- Facebook tudjátok hogy lehet kérni, hogy kapjak másolatot az eddigi üzeneteimről?