Szerintetek hogy járok jobban? Kivárom a közösben megállapított tartásdíjat vagy a bíróság állapítsa meg? (tudásbázis)
Sziasztok,
Apam hosszu evekig nem fizetett, majd varatlanul meghalt, s kozben kizartak minket az apai oroksegbol, de persze jogi uton vegig lehetne jarni, csak macera.
Szoval, lehet, hogy ha vartok, csak kozben telik az ido, es abbol sem lesz penz, mnert aki igerget az nem valtozik. Anyam mindig sajnalta apmat, majd a semmibol nevelt fel minket, onerobo. Kozben rament az elete, mindig szukolkodtunk, apam meg elt vidaman...
Mikor meghalt, nekem kellett meg annak is utanajarni, hogy hol dolgozott, meg ha feketen is, hogy kapjak arvaellatast, es tudjak tanulni, mert az sem jon magatol.
Szoval, lehet, h kevesebb, es macera de lesz rola papirod, amit kesobb meg akar masra is fel tudsz hasznalni.
Gondold vegig! Legy harcias, es ha valahonnan elkuldenek, akkor menj vissza, meg 100szor is, ha kell.
Sajnos mivel otthon az emrek nem ismerik a jogaikat konnyen elkuldik oket.
a 30ezer szerintem korrekt nagyon...
a 20 se rossz, de jajj csak fizetné!!:)
Nálunk dettó ez a helyzet.Mi is 20.000-ben állapodtunk meg de 2 hónapja egy fityinget nem kaptam.Elmentem egy ügyvédhez aki azt mondta, mivel feketén dolgozik, ezért behajthatatlan a lóvé, vagy megelőlegezi az állam és ha ő nem fizet rajta bevarrja utólag az állam, börtönnel, közmunkával stb.
Hát jelenleg nem tudom én se melyik jobb, így scak szenvedek anyagilag, és nem is hívogatom.Nem is érdekel ha nem jön.Jobb is...
15-25%
ezt találtam konkrétan.
hát ez az, hogy feketén dolgozik...
nem tudom mi lesz így..:(
Sajnálom!
Csak vigyázz nehogy feketén dolgozzon ha történik valami,mert abból semmit nem tudnak vonni.Ja és ha nem annyit keres amennyivel be van jelentve akkor is kevesebbet fogsz kapni.
havi 20ezerben állapodtunk meg, de nem mindig fizeti.
attól félek, ha elmegyek a bíróságra, akkor jóval kevesebbet mondanak, mivel nincs munkája...
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet megállapítani egy férfiról, hogy a saját neméhez vonzódik?
- Fényképről megállapítom
- Mit lehet tenni az elmaradt tartásdíjak behajtására?
- Gyerektartásdíj megállapítása hogyan történik?
- A tartásdíj megállapításánál számít, hogy én férjnél vagyok?
- S.O.S.! Valaki tudna nekem küldeni gyerektartásdíj megállapításáról szóló keresetlevél formanyomtatványt? Interneten nem találtam sehol sem!