Szerintetek függ-e a kapcsolat kimenetele a szextől? (beszélgetés)
Mondjuk én már lehet ,hogy ósdi vagyok, de mi fél éve jártunk a férjemmel, amikor megtörtént. De ennek már 27 éve. 25 éve vagyunk házasok.
Én emlékszem rá! Tartott előadást a kisvárosunk ban is anno:) nagyon okos,és aranyos volt:)
Vannak akik a párkapcsolatban a másikban ez embert, barátot keresik és tisztelik
Vannak aki a szexre esküsznek. Szeretik és csinálják
Vannak olyanok is akik a romantikus Plátói szerelmet keresik.
Nagyon ritka az olyan ember aki csak ilyen vagy olyan. Mindnyájunkban bizonyos mértékben van igény erre is - arra is.
Ha ketten szexes-ek találkoznak - kölcsönös megelégedés lesz.
De ha az egyik inkább a baráti viszonyra helyezi a hangsúlyt és utána a romantikár - kevés szexel is beérve - már más lehet a kapcsolat kimenetele...
Még ha teljesen különbözők is az igények, de van elég emlpátia és hajlandóság alkalmazkodni - a kapcsolat erős és tartós lesz...
Ha van kellő érettség, jó indulat - minden megoldható.
Ha ez nincs meg - nem biztos, hogy a szex helyette a problémákat megoldja...
Szerintem ha a párodat szereted és tiszteled,és vonzónak találod mint férfit, akkor a szex is jó lesz, akkor is, ha nem vagy egy lepedőakrobata.
nagyon fontos! a nőnek és a ffinek is.
az nem igaz, h a nőknek nem fontos. már rég nem lennék a férjem mellett ha nem lenne jóóó a szex!!!!! létszükséglet!!! és egészséges..stb..
Mintha egy csöpp iróniát véltem volna kicsengeni ebből a pár mondatból :D
Naná! A férfinek szerintem ez a legfontosabb! Aztán a kaja, tiszta ruha, satöbbi...(10 év házasság után mondom)
sztem egy kapcsolat jó felét a szex adja...
Persze. Kivételek mindíg vannak. Én szeretem idealizálni a helyzeteket. Kozmopolita lény vagyok, sokat mozgok a világban, 4 nagyvárosban is akad dolgom, én abból a helyzetből indulok ki, hogy az ember az ideális társat keresi és nem azt aki rámarad, mint a fül a csacsira.
hát azért nagyjából igen!!
de nem feltétlen!!
Feltehetően talán esetleg hallotatok már Veres Palibácsiról. Még a régi időkben járta a világot és szexuális felvilágosítást tartott katonáknak, diákoknak, kisztáborosoknak mittom én. Tőle származik a mondás, hogy: "Jó kapcsolatot rossz szexel el helet b...ni, rossz kapcsolatot jó szexel nem lehet megjavítani". Részemről mérce a jó szex. Egy jó baráttal uis lehet életre szóló élményeket szerezni fizikális és spirituális téren is. De egy jó partnert (az ágyban) nem lehet helyettesíteni. Persze ez csak egy tényező. Van a KFT nek az a bizonyos dala az Elizabetről. Hát abban is van valami. Mert ha kapanyelek potyognak a szádból és egymás életében nem a hiányzó szegmenst pótolja a másik akkor lehet orbitális tudásod a lepedőn, hegyek omolhatnak le és óceánok válhatnak szét akkor sem fognak kitartani melletted.
Futólag már volt némi ismeretség korábbi időszakból.
Szerintem fontos,hiszen ez is része egy jól működő kapcsolatnak.
Ha nem is 99 %-ban de sokaz számít...
Mocsoda másnap mozi után. 22 és fél éve nyúzzuk egymást. Persze a gyerekünk is kirepült. Ja ő 20 éves múlt...
Ja erre gondoltam én, is, ha rossza a szex, akkor már a kapcsolattal is van valami baj.
Szerintem pont fordítva történik.
A kapcsolattól függ ,hogy milyen lesz a szex.
Egy hónapnál többet is ki lehet bírni szex nélkül, ha tudja az ember, hogy miért nincs, és azt is, hogy ennek az időszaknak vége lesz. De szerintem a mindennapi rossz szex is mutathat valamit: az a kapcsolat nem lehet az igazi
szerintem se sok az egy hónap, de ilyenek ezek a mai fiatalok. szerintem is nagyon fontos a szex,de szerintem csak másodlagos egy komoly kapcsolatba.
igen, 99%-ban.
Ha ne jó a szex, előbb utóbb minden elromlik..
Ha a szex nem működik, akkor szerintem a kapcsolat sem teljes. Nekem volt olyan akivel egyáltalán nem jött össze, és emiatt nem is tartott sokáig a dolog, hiába jól kijöttünk.
Az meg ha valaki egy hónbapig húzza a dolgot, még nem olyan vészes.
sziasztok
23 éves vagyok, 5 éve van kapcsolatom, most volt az esküvőn, a férjem 15 évvel idősebb, és nem feküdtünk le csak 4 hónap után. az előző kapcsolataim mind egytől egyik azért mentek tönkre mert nem voltam hajlandó 1 hónap ismerettség után ágynak dőlni. ezek mind korombeli fiúk voltak. De azért az is nagyon fontos, de ne a szex miatt legyen mellettem valaki, nem?
Az tény és való,hogy nem feltétlenül jelent hosszú kapcsolatot a "húzni-halasztani" dolog, ebben egyet értek,csak az ő tapasztalataikat mondtam el,és egy kicsit az én véleményemet.
Az elején nagyon, később is bizonyos mértékben, mindenkinél más az a mérték.
Csak attól függ!
Ha az nem működik,akkor nem fog semmi sem jól működni.
Szerintem függ, persze. Évekig jártam egy sráccal, akivel jól kijöttünk, és a szex, sajna nem volt jó, nekem. Azt hittem, hogy velem van a baj. Mekkorát tévedtem. Most más a párom, és a szex is jó, végre- valahára! :)
A férjem szerint, egy kapcsolatban nagyon fontos a szex.
A körülményektől függ.
Nem mindegy, hogy 15, 20 vagy akár 30 éves vagy.
Az első randin szerintem nem tanácsos, de még a harmadikon sem.
Viszont hónapokig húzni a másik véglet, ezt sem tartom szerencsés ötletnek.
Egyébként ki hogy érzi!
További ajánlott fórumok: