Szerintetek félnem kellene? (tudásbázis)
Ezert nem kell johoz menni. Most majd bevonzod magadnak mert ezen kattogsz. miert kell olyan ajtot nyitogatni, amit nem szabad, mert nem nekunk let kitalalva?
felejtsd el amit mondott.
A másik két általad indított fórumot látva, nem lehet, hogy pont rád gondolt a "betegség" kapcsán?!
Bocsi, ez egy kicsit cinikusra sikerült (direkt, hátha felébredsz)!
A jövő változtatható,nem szent írás, de ha ennyire hiszel benne bevonzod amiket jósolt. Én azt ajánlom változtasson a szokásaidon, figyelj a rokonokra lehet ők sem élnek egészséges életet.
Ha gondolod priviben is kérdezhetsz ha valamit nem akarsz itt.
Nekem azt jósolták leány Anya leszek, lesz két lányom két apatol az egyiket el is hagyom mert a második apának az a gyerek nem kell. Nem lettem leány anya, van egy fiam, úton a második és egy apatol vannak. :D
Tehát en nem hiszek ezekben. Butaság.
Tudod nem véletlenül mondják azt a kártyára, hogy az ördög műve.
Ha van egy jól működő párkapcsolat és előjön a kártyából a szakítás akkor mindig azon fognak parázni, hogy biztosan megcsal.
Ebből kifolyólag bármit is tesz a másik mindenben ezt fogják látni és a végén szét is mennek.
Beigazolódott a jóslat.
Vajon ha nem jósolnak nekik akkor is tönkremegy?
Inkább ezen gondolkozz el. :)
Igaz ugyan lehetett, hogy beteg van a családban, de a jósnőknek nem hiszek.
Manapság nincs az a család, ahol nincs beteg (sajnos), tehát ha kiderül, hogy a nagyi cukros, akkor máris igazat jósolt:S
Nagy szenvedés... Az a baj, hogy ha nagyon elhiszed, akkor a tudatalattid olyan cselkésévsorozatot indít el, ami következtében tényleg nagy szenvedéseid lesznek.
Az életben bármi rossz megtörténhet bármikor.
Sőt, előbb-utóbb meg is történik. Betegség, halál, stb.
Ettől nem kell félni, egyszerűen az élet velejárói.
A jósnőnek meg tojj a fejére, azért mert ő ezt mondta, attól az még nem biztos, hogy mostanában történne bármi ilyesmi a környezetedben.
Nem, én nem hiszek benne.
De ez téged megnyugtat?
További ajánlott fórumok:
- Ha egy szóval kellene jellemezni az életed ebben a pillanatban......
- 164 cm-rel hány kilósnak kellene lennem szerintetek?
- Az oviba kellene valami sütit csinálnom, szerintetek mit süssek?
- Nekiálltam kakaós csigát sütni és a tepsibe sütőpapir kellene, de nekem nincs itthon, hogyan oldjam meg szerintetek?
- Babakocsit kellene feladnom postán:-O, szerintetek elviszik?
- 2-án kellene megjönni, ma kb. fél óráig annyira görcsölt a hasam alja, szerintetek mi lehetett, lehet babáról szó?