Szerintetek ez terhesség lehet? (tudásbázis)
Miért szerinted lehet belőle baba??
Egy baba mindig öröm de ő várhatott volna még kicsit.
Szopik még a kisfiam és csak 18 hónapos,igazából jövőre lett tervezve a harmadik de hát ez van ha jön akkor jöjjön :-)
Szia!
Igen nagyon halvány 2 csik de tényleg halvány,azóta új tünetek,mellbimbóm érzékenyebb és kellemetlen a kisfiamat szoptatni amit eddig észre se vettem,és nekem mütötték a mellem egy helyen mert begyulladt annyi tejem volt nagyfiammal na az a heg is időnként fáj,alhasam görcsölget és keményedek időnként.Pl ha fiamat felveszem,vagy vásárolok,vagy taakritok és hajolgatok.Szóval passz.
Ma pl amit eddig ettem : 2x körömpör,3 sajtos tejfölös lángos csoki,csipsz,tejeskávé,és mindig azt érzem ma még nem ettem.,Passz.Jövöhéten doki párommal.
nem keserítettél el, inkább elszomorít, de nem tudhatom mi áll amögött, amiért rágyújtottál. és igaziból semmi közöm hozzá.
csak hogy érdemben is hozzászóljak: csinálj tesztet, hátha többet megtudsz, mielőtt orvoshoz mész!
szia!
Kedden veszek tesztet mindenképpen csak addig szerettem volna kikérni a véleményeket.
Sose szokott késni vagy hamarabb elmúlni.Mindig rendszeres.Nem gondolnék hormonzavarra.
szia!
Nem ez a fő tápláléka már mindent eszik és sajna leírni sok lenne mi vezetett ide hogy újra rágyújtsak.De letettem 3-4 napja nem szívom.
Amúgy kb 1,5 hónapig szívtam és napi pár szálat 3-4 db-ra pontosan.
És bocsi ha elkeserítettelek
Szia!
Bővebben kifejtenéd mire érted azt, hogy ááááá semmit.???
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Terhesség lehet?
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- Kizárható a terhesség, vagy lehetséges szerintetek?
- Bármit eszek rögtön hányingerem van, terhesség kizárva, szerintetek mitől lehet?