Szerintetek a reggel lefőzött és megmaradt zöld teát meg lehet inni este vagy mindig frisset kell főzni? (beszélgetés)
Ha nagyon cukrozott, és melegen van, estére megbuggyanhat. Ha egész napra bent hagyod a teafüvet, megkeseredik. Ha a filtert hagyod benne... no, azt semmiképp se tedd :-)
Egyébként szerintem iható, nem lesz tőle semmi bajod.
hogy erted hogy minden van?
a nagyon feketet nem ajanlom,mert nagyon eros,ez az olyan mint a fekete kave.
Megihatod, nem lesz bajod tőle.
Én este főzök zöld teát, reggelre kihűl, beízesítem és beteszem a hűtőbe. Ezt iszom napközben. Nagyon jó frissítő. Ha biztosan jó minőségű teát akartok inni, akkor ne filtereset főzzetek, mert abban minden van. Bontsatok csak ki egy filtert, meglátjátok. Megéri a "lédig" teával vackolni.
Én van amikor még másnap is megiszom
Szerintem sincs semmi baja később sem, én a kannában szoktam hagyni. Én n@turl@ndosat szoktam, az jó, 2 liter vízbe elég 1 filter is - habár én mindent gyengébben szeretek, a kávét is. Ez biztosan jó, mikor meg voltam fázva egymagában levitte a lázam.
frisset, biza.hu!
a reggel lefőzöttnek buggyant íze van, mert olyan is.
melyik zöldtea a legjobb?
miért ne lehetne? Én is az egész nap a reggel lefőttet iszom.
Én is egész nap iszom a reggel lefőzöttet... Szerintem erősebb, és zamatosabb lesz, ha tovább áll.
Nekem azt mondta az orvosom, hogy este nem jó zöld teát inni mert élékítő hatása van! Tehát ha "élénk" akarsz maradni akkor igyad! De, ha aludnál akkor inkább ne! /bár szerintem legtöbb teának van élénkítő hatása/
Nyugodtan ihatod,en is ezt iszom egesz nap.
nyugodtan ihatod még, én is naponta egy "vödörrel" főzök, de nem a fogyás miatt, hanem azért, mert az jobban ízlik, már évek óta azt iszom. Ha teszel bele kis citromot, nem sötétedik be, és még frissebb is. ...
Sziasztok!
ÉS MELYIK CÉG TEÁIT FŐZITEK?
Én reggel megfőzök 1.5 litert 3 filterrel, azt iszom még délután is. Én azt tapasztaltam, hogy ha bögrében áll sokat, megkeseredik, de ha a kannéban marad, ugyanolyan később is.
Megihatod,nem lesz bajod tőle!
Valóban lehet a zöld teától fogyni? Ha igen mennyit kell inni?
nekem nem lesz fekete meg masnap sem! - pedig meg ki sem szedem belole a fuvet. De megiszom mindig, ha marad - sztem baja nem lehet.
Meg lehet inni,de már nem olyan jóízű.Szerintem főzzetek egy adagot délelőttre,és egy adagot délutánra.
persze, még másnap este is
Sziasztok Lányok
Már megint itt vagyok,most egészség témában szeretném a segítségeteket kérni,édesanyám körülbelül 2 napja issza a zöld teát,ez jelenleg úgy zajlik,hogy reggel lefőzünk körülbelül 1 1 1/2 litert,és azt egész nap iszogatja,de egy idő után már nagyon fekete lesz.Most azt szeretném tőletek megkérdezni,hogy iható-e hidegen ,és feketén is,vagy minden alakalommal újat kell főzni?Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Sziasztok:Farkas Kriszti
További ajánlott fórumok: