Szerintetek miért viselkedik így egy pasi? (beszélgetés)
Ezt nem értem én is... Ezek annyira de annyira kisfiúk.. Megenném őket reggelire :)
A 43.-ból kitűnhet, hogy mire gondoltam.
Még jó, hogy nem vagyunk egyformák. Meghagyom ezeket a "nagymenőket" másnak.. :D
Te tudod. :D A te életed.
Szia! Válogat mert megteheti. Ha nincs más,akkor eszébe jutsz. Talomban tart.
Lehet,hogy annyira előnytelen a külseje, hogy nem mer a szemed elé kerülni.
Nem vagyok féltékeny típus abszolút, csak nekem valahogy jobban tetszenek azok a pasik, akik mondjuk csak pár nővel voltak és nem kétszázzal.. :D
De kinek mi, valakinek az utóbbi a vonzó. Nem vagyunk egyformák.
Ilyen pasival jobb nem kezdeni,problémás.Kerüld nagy ívben.
Miért előny, hogy nincs nőkkel körülvéve? Talán féltékeny típus vagy?
Fiatalon vonzó lehet a pár évvel idősebb férfi, de érdemes gondolni a jövőre is. Az 55-60 éves nők jó része még vidáman virágzik, de milyen állapotban van egy 71-76 éves férfi? (Ne tessék jönni a kivételekkel, azok biztosan vannak, de nem az a jellemző.) Mo.-on a nők átlagéletkora kb. 6,5 évvel több, mint a féfiaké. Nem véletlen, hogy több az özvegyasszony, mint az özvegyember, és ezen a tényen a covid is ront.
Más eset, amikor kialakul szerelem első látásra nő és sokkal idősebb férfi között (nem kell messzire ilyen példákért – viszont ne vegyük ide a „van az a pénz” kategóriát! 🤣), de hogy valaki látatlanban direkt az idősebb férfiakat keresse...
ezzel egyetértek.a 40espasik akik maguk vannak ,súlyosandefektesek.VAN Néhány kivétel,akiknek egyszerűen csak nem jött össze,pechesekvoltak,nem találták meg életük párját,de ez a kisebbik hányad.
azt gondolom róla,hogy vagy fogyatékos,vagy szélhámos,maga sem tudja mit akar,v szimplán csak szórakozik veled,mert hagyod.
Nem akar tőled semmit, azért. Vagy pedig fél. Ez a két opció van szerintem.
Azoknak lehet, hogy nincs. Na de a fiatal férfiaknak annál inkább van! ;)
A fiatal fiúknak még személyiségük sincs :)
Vele sem jártál jobban, mint egy fiatallal. Én nem zárnék ki eleve egész csoportokat párkeresésnél. Úgysem az számít, hogy fiatal/öreg, alacsony/magas, barna/szőke. Hanem a személyiség, ami egyedi, és nem függ sztereotípiáktól.
Nem bírom a fiatal fiúkákat egyrészt. Másrészt pont ezért szerettem volna, mert nincs nőkkel körülvéve. :)
Jesszus! 30 évesen miért érdekel egy 46 éves agglegény? Amelyik férfi 40 éves koráig „nem kel el”, azzal valami baj lehet. Egyrészt. Másrészt, ha 30 éves lennék, akkor a 26-29 éves korosztályban keresgélnék. :)
Itt negyedik hete esik. Nincs gond a hűs lakással.
Valami defektje van, mindig beijed.
Köszönöm szépen mindenkinek a megerősítést egyébként. :)
46 éves, én meg 30 :D Senki nem kisfiú meg kislány..
Most annyira nem, a tegnap esti eső és vele érkező hidegfront kicsit lejebb hűtötte a lakást.
Ha nem tudja összehozni, akkor nem kell neki (eléggé) a párkapcsolat.
Az embernek arra van ideje, amire szakít magának.
Jaj azt anno is szerettem! :)
Simán megnézem most is.
Férjet keresek - 1939
---------
[link]
Az írek robbantanak is...
Fogyózik hogy beleférjen a randis ruhájába. Ez minimum pár hónap, de akár több év is lehet. Kitartás!
Gyerek film ám:))Szeleburdi vakáció:)))
További ajánlott fórumok: