Szerintetek hogyan viselkedik egy pasi aki meg csal? (beszélgetés)
Tényleg!!
Tapasztalat??
Ne bántsátok, legyetek szívesek a fórum indítót!
Ő ilyen. Így is, úgy is.
Könnyíteni talán lehet jó tanácsokkal és tegyük ezt meg.
Ítélkezni egy felnőtt ember felett nem "az igazi".
Én megéreztem,észrevettem amikor gondok voltak.
Észrevettem egy olyan testbeszédet nála amit addig nem tapasztaltam,így rögtön "átjött" amikor hazudozott.
Általában ilyenkor hárítanak,és ha rájössz te vagy a hibás.
Nekem az tünt fel,hogy többet készülődött,jó parfümöt vett,sokszor hallgatott bizonyos számokat,végül szégyelt az utcán,-de ez már elég nyilvánvaló jel.
Nem a telefonjára küldte, hanem a netre? Mert ez nem volt világos.
Akkor visszavontam!
Ugye, hogy ez azért elég egyértelmű?
Bár úgyis megpróbálja kimagyarázni, ha még valamit is jelent neki ez a kapcsolat, bár kétlem.
Megismétlem: ki volt kapcsolva a telefonja, hogy ne zavarja senki sem!
Hajnali 1 órakor kapcsolta be a telefonját, és akkor kezdtek hozzá érkezni az üzenetek, amik addig nem tudtak megérkezni, mert nem volt bekapcsolva!
Azt hiszem, hogy jobb, ha másik pasi után nézel!
Csak hétvégeken találkozunk és akkor együtt is töltsük.Küldtem neki képes lapot és jött egy vissza jelzés,hogy kézbesítve és 1.30kor hajnali.
Nem tudom ez azt jelenti szerintem,hogy akkor nézte meg ugye?Mert már egy pár napja el küldtem.
Ha prosztata gyulladása van, az függ annak a súlyosságától - lehetnek nagy fájdalmai. Egy súlyos eset gyógyulása 3-4 hónap is lehet.
Ha szeretitek egymást, akkor ezek a betegségek nem lehetnek gátló tényezők, hogy boldogan éljetek!
Valószínűleg más bajok vannak, amik mélyebben gyökereznek.
Nem lehet, hogy csak a szex tartott eddig is össze benneteket?
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet csinálni egy olyan anyóssal, aki úgy viselkedik, mint egy féltékeny szerető?
- Furcsán viselkedik a párom
- Mitől viselkedik így egy férfi?
- Miért viselkedik így velem az anyám?...legszívesebben már meghalnék... :(((
- Szerintetek miért viselkedik így egy pasi?
- Miért viselkedik így a volt pasim ha lát?