Szerintem meg az a gáz, ha mások felett ítélkezünk így vagy... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Köszönöm szépen a hozzászólásokat!
Csodaszép napot kívánok nektek!
az egész élet ilyen,sokan attól boldogok,ha másoknak rossz
és hidd el mindig lesz olyan vallomás,amire kukoricát nyomnak,név szerint meg tudnék nevezni felhasználókat itt,akik ebben élik ki magukat-termeszetesen nem fogok megnevezni senkit ;)
mindenesetre ennyi az életük,valahol sajnálom őket...
bosszankodni ezen nem érdemes,csak magadat építed le
Igen, emberek.
Szerintem ott a gond, ha valaki embertelenül nekiront itt egy másik embernek, csak mert úri kedve telik benne. Vagy mert neki ez "a" szórakozás.
A névtelenség leple alatt.
"ki lett ez a két választási lehetőség a vallomásoknál"
kimaradt a "beszélve"
Szerintem már 1001x ki lett ez a két választási lehetőség a vallomásoknál. Az általad említett vallomásra 92/4 arányban szavaztak. Tényleg az a 4 "Térdepelj kukoricára!" szavazat bánt?
Többször kibeszéltük már a fórumon, hogy vannak, akik el sem olvassák, csak nyomják a gombot. Hol ezt, hol azt. Vannak, akik olvasás nélkül nyomják a "Térdepelj kukoricára!" gombot.
Egyébként számít ez bárhol bármit? Ezt a Vallomások szekciót játéknak szánták és nem véresen komoly véleményezésnek.
A gyenge lelkűeknek a megvitatás is támadás...
Jellemzően az ellentétes véleményt is nekirontásnak veszi valaki, aki csak megerősítést akar...
Na de akkor te is. :D
Bort iszol, és na mit prédikálsz? :/
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Szerintem nem nagy elvárás egy negyven feletti pasitól,...