Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Szerintem a férfiaknak az a nő kell, aki nem mutat elég... fórum

Szerintem a férfiaknak az a nő kell, aki nem mutat elég... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

12. tumbo2 (válaszként erre: 7. - Cicamica3)
2022. márc. 25. 11:40
a lányom szerény,kedves,szép.úgy látszik megtalálta a foltját.a régi barátja társasága lenézte,mert ,nem a plazázáson,a műkörmön járt az esze.ja,meg azért is ,mert nem pesti.
2022. márc. 25. 11:21

Ez a megállapítás nem más mint általánosítás.

A "zsák és a foltja" minden területen érvényes volt régen is meg ma is.

Hál istennek nagy a választék, mindenki olyan virágot szagol amilyet szakított magának.

10. Fox Mulder (válaszként erre: 7. - Cicamica3)
2022. márc. 25. 11:11

A feltűnősködő nő körül legyeskedő heréket nem is nevezném komolyan férfinak.

Az emberek nagyon sokfélék, kinek mi az igénye. Engem például a feltűnősködő nők kimondottan taszítanak. Szerintem a szerénység és a kedvesség a leg vonzóbb női tulajdonságok. De ez is csak egy vélemény a sok közül.

9. 37e1ff8723 (válaszként erre: 8. - PöttyösPanka)
2022. márc. 25. 11:00
Egyetértek.
2022. márc. 25. 10:46
Ez az egész egy jó nagy általánosítás. Egyik állítás sem igaz "a férfiakra". Vannak, akiknek a kapható kell, vannak, akiknek a vonakodó, és vannak még ezer másfélék is.
2022. márc. 25. 10:43

Ez nem a mai világra vonatkozik,az tuti.

A férfiak hemzsegnek a magukat kellető,feltünősködő nők körül és a szerény,"csak "kedves" nőt nem veszik észre.

2022. márc. 25. 10:41
Ez nem igaz, miért futna olyan szekér után ... Nem éri meg a fáradtságot.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Fiori)
2022. márc. 25. 10:22

Na ennél egyszerűbben pontosabban le sem lehet írni. Teljesen igaz.

De szerintem a túlzott nyomulassal még mindig jobban ellehet veszíteni az érdeklődésüket, mint azzal, ha valaki semmit nem kezdeményez.

4. Fox Mulder (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 25. 10:18
Nem értek egyet. Szerintem meg kell a francnak olyan nő, aki csak "tűri" az udvarlást, de eszében sincs közösen építeni a kapcsolatot.
2022. márc. 25. 10:15
Szerintem a férfiaknak az a nő kell, akit ők akarnak igazán. (Az bármilyen lehet és bármit csinálhat.:)
2022. márc. 25. 10:13
Sok igazság van benne!!😃

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook