Szerintek melyik hajszín a szebb? (tudásbázis)
Hát az a cici nélküli lány az adatlapodon, akire azt mondtad, hogy tettél fel magadról képet :D
Te nem látod, csak én? D
Ráadásul a vörös nagyon nehezen jön ki a hajból, ha később más színt szeretne. Én sokáig vörös voltam, aztán meguntam a hajfestegetést, lenövesztettem, de még az eredeti hajszínem is évekig majdnem teljesen vörös árnyalatú volt.
Még egyszer vörösre biztos nem festeném.
És a mellkisebbítős kép az adatlapodon?
Na mindegy, hagyjuk ... :D
Csak nehéz eldönteni, hogy te vagy ennyire bolond, vagy mindenki mást nézel ennyire hülyének :D
Nekem mindegy, csak tök hiteltelen vagy így (meg nem mellékesen más fotójával visszaélő)
A Syoss festék dobozán lévő színt én nem barnának, hanem vörösnek látom. Nekem ez jobban tetszik, mert élénknek látom, a másik (barna) olyan "natúr", természetesebb hatású. Az is számít, hogy kitűnni szeretnél-e vele, vagy átlagosnak lenni :) A színesebb haj feltűnőbb, akiknek jól áll, nagyot dob a megjelenésén. Szóval erre szavazok.
Amúgy én szőke vagyok, ne hallgass rám :)
Én sötétbarnára szavazok.
Nekem is nagyon fehér a bőröm, és nemrég váltottam hajszínt feketéről barnára. A világosabb árnyalat nem állt jól.
Én vagyok az a személy, aki azt mondom, hogy visszaélsz valakinek a fotójával és személyiségi jogaival, akinek a fotóját feltetted, mintha te lennél. Nem szép dolog.
Már meg is volt a mellkisebbítő műtét?
A szivárgás elmúlt?
(bocsi, hogy ilyen kötözködő vagyok)
Ez jó ötlet.
Amúgy mondhatna nekem bárki bármit, ha nekem valami tetszik, vagy nem.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek melyik hajszín áll jobban kép alapján?
- Csajok segítsetek. Hajszínt szeretnék változtatni. Szerintetek melyik lenne a legelőnyösebb?
- Sötét mahagóni a jelenlegi hajszínem, de vörös szeretnék lenni.Milyen hajfestéket vegyek? Melyik márka a legjobb?
- Megtudnátok mondani, hogy a képen látható hajszínt melyik hajfestékkel érhetem el?
- Melyik a legjobb hajszínező ami tartós és nem roncsol?
- Melyik hajszín áll jól a karakteremhez? A világosabb vagy a sötétebb?