Csajok segítsetek. Hajszínt szeretnék változtatni. Szerintetek melyik lenne a legelőnyösebb? (beszélgetés)
Van egy oldal: www.luxand.com
Itt ha feltöltöd a képed, más-más hajat "generálhatsz" magadnak!
Ugyanitt megnézheted magad, h fogsz kinézni 20 év múlva, ill. a babás programmal potenciális anyuka+apuka képe alapján megmutatja, milyen babájuk lenne!
Ha vörös akkor inkább Isla Fisher (am.szinésznő)
hajszine tetszik.
ja, az más akkor értem a problémát.
viszont ha fekete leszel és nem tetszik leszivatni sem egy egyszerü dolog... jol meg kell gondolni... nincs ismerösöd aki hajhosszabbitassal foglalkozik talán tud adni pár mühajat hogy allna a fekete :) csak ugy a fejedre tenni, vagy parokaproba? :)
szia!
Én ugyan már nem vagyok csaj, de szívesen segítek...szerintem, jól állna Neked a kékesfekete..ha van időd, kukkancs be a képeim közé...a lányomnak olyan a haja..:)
szerintem nagyon hasonlitotok egymásra!
Most már aztán végképp nem tudom mit csináljak.
Az a baj hogy a feketét nagyon nehéz visszafestetni ha esetlegmegijedek a látványtól miután tükörbe nézek:-)
Szerintem a fekete is jól állna!Ha valakinek szép,hibátlan arca van szerintem teljesen mindegy milyen szinű a haja.
Keress másik fodrászt:-)
Nekem is volt ennél világosabb szőke a hajam csak borzalamsan hullott az erős festéktől.vastag szálú a hajam mint a drót és nagyon nehezen szőkiti be a festék
köszi! én is szeretnék fekete lenni, de nekem még a fodrász sem hajlando megcsinalni olyan rosszul állna szerinte :)
Én is sápadt voltam a szökétöl, mert aranyszöke volt régen a hajam, miota fehéres/hamvas azota nem sápaszt annyira.
Én hahiszed ha nem, szőke voltam eredetileg...
kb. 6 éve fekete vagyok és ha tehetném sem változtatnám meg...
Na jó olykor én is szeretnék szőke lenni:)
Na de csak 1-2 napra kipróbálni:) Nekem ez a két hajszín tetszik:)
Mivel szőke voltam elég vékonyszálú a hajam, de a fekete hajnak ez is jól áll:)
egyébként nekem nagyon tetszik Voksán Virág vagy Kustánczi Lia haja...
Én is a feketére gondoltam!:-)
Csak félek hogy túl erősek lennének a vonásaim tőle.
Neked milyen volt a hajszined a fekete előtt?
szerintem tipikus szöke tipus vagy, maradj ennél a vonalnál, esetleg barna szöke melir nem nagy kontraszttal jo lehetne még
mekkora változást szeretnél?
Szerintem a szőke jól áll:)
De a kékesfekete is jól állna, de gondolom , ilyen drasztikusan nem akarod megváltoztatni:)
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- 666666 hatbetűs - egy betűt kell változtatni, a helyük marad :)
- Vannak itt olyan 19-26 év közötti csajok, akik szintén szeretnének változtatni az életükön, barátokat, ismerősöket keresnek?