Szerinted miért nyomták/nyomják el a nőket ebben a világban? (beszélgetős fórum)
Nök a hibasak hogy hagyjak magukat .Igen ez mas sok orszagban es ez igy jo . miert tartjam en a ferfit tiszteletbe ha ö nem azt teszi iranytam?
Lehet egyedul is elni es gyereket nevelni nem kell a domesztik terort turni .
Igen is miert nem al az alkotmanyban a buntetes mindenfele bantalmazasert ? Miert egy olyan valami mind a tiltott helyen furdes es hasonlo baromsagok törvenyt nyertek de ez nem ? nöknek nincs egyaltalan ertekuk ?
Ez igy igaz !! Ott egyenrangusag van es mas nyugati orszagokban is de kelet az mas habar sokat fellodtunk .. de meg 40 ev sem lessz eleg,
hogy a svedek nemetek norvgokat utoljerjuk es itt gondolok mindenben ..
Amerikarol ne is beszeljunk.. ahogy Svedorszagban is tisztelik a noket es a No nem alarendelt de meg sem mernk utni egy not mert van torveny..
Már rég írtam ide, de legutóbb épp arról írtam itt, hogy az autót meg akartam kaparintani, h én használhassam. Megkaptam. A legelső utamon autóbalesetem volt, de nagyon durván... terhesen... egy hétig kórházban feküdtem. Árookba kötöttem ki, az autó ripityára tört.
Nem tudom, ez mit jelent.
:)
Miniszteri biztost neveztek ki a nők munkaerő-piaci helyzetének javítására. Varga Zsoltné Szalai Piroska Mária megbízatása fél évre szól. Feladata lesz, hogy összegyűjtse a női foglalkoztatás növelését és a családbarát munkahelyek megteremtését célzó munkaformákat.
Nem, valoban nem. De mivel elvarom embertarsaimtol, hogy tiszteletben tartsonak, cserebe en is igyekszem tiszteletben tartani oket, espedig ugy, hogy nem zajongok, nem igenylem a figyelmuket mindenaron, nem szemelyeskedem eltero velemeny eseten sem - es nem offolom szet a topikjaikat :))))
nade mostmar TENYLEG befejeztem ;)
Emlekszem, jah :))))
Szerencsere ez nem a felboszult nagymagyaranyak topikja ;)
Nem is rolad beszelek. Az teljesen normalis, ha a szulonek idorol-idore elege van a visitasbol. Ez nem azt jelenti, hogy nem szereti a gyerekeit.
De most mar picit eltertunk az eredeti tematol, elnezest a topikinditotol :)
Ola, vegre egy oszinte poszt :) Valahogy keptelen vagyok elhinni, hogy a gyerekneveles csupa rozsaszin moka es kacagas, mint azt egyesek allitjak. Legalabbis a hugaim nem voltak sarokba-teszed-es-ott-marad kisgyerekek (hala Istennek).
Errol van szo, mindenki eldontheti, melyik utat valasztja. Ha meg mar dontott, akkor visszakozasnak helye nincs.
Én nem bírtam nézni.MEgcsinálta volna különben.Olyan szerencsénk volt hogy egy hónapot itthon tudott lenni velem szülés után.És rengeteget segített.Éjszaka ő kelt fel hozta a babát én megszoptattam őt megbüfiztette tisztába tette.A következő szopinál ugyanez.Sajna minden szülésemnél súlyos aranyér gondom volt.De a férjem rengeteget segített és azóta is fel van osztva hogy ki kel fel a nagyokhoz,hát ő mert a kicsit én tudom visszaaltatni.,Ugyanis a kisebbik fiam rendszeresen rosszat álmodik és a pisiléshez is ki kell vinni még.Felébred rá nyöszörög és kedvesem már ugrik is kivinni.
Ugyanis ha nbem viszi ki azonnal akkor félig felébred a fiam és ordít mint akit nyúznak mert érezi hogy baja van de nem tér annyira észhez hogy szólni bírjon.Szóval menni kell már nyöszörgésnél.És a kis tündérkém meg persze azonnal felsasol minden kis hangra.Úgyhogy ha aludni akartunk így kellett beállnunk:))
De pl a kedvesem az össze nehét munkát megcsinálja fát vág begyúsjt kiasalakol megeteteti a jószágjait.....tehát végülis nálunk közös megegyezés hogy én pl a kis kertünkbe egy kapavágást se csinálok ha nincs kedvem.Azt ő csinálja és el kell ismernem tényleg szép is.Viszont az utcán rendbe rakni én szoktam a virágoskertet mert a drágám legszívesebben hagyná nőni vadon "mert szép zöld"
Idebent pl a rendrakásba se segít max annyiban hogya kicsit leköti hogy nagyokkal össze tudjunk pakolni:))de kint az udvaron meg ő szokott rendet rakni:)))sokszor ő csinálja meg a vacsit mert ha én csinálom a kicsi ott ordít a lábam körül.
Szóval megosztás,ez mindennek az alapja.Ésszerű megosztás.
"Akkoriban a férfiak annyit kerestek, hogy eltudták tartani a családjukat. MA EZ NINCS ÍGY!"
Nem mindenhol. Vannak olyan nok is, akik szeretik a munkajukat, es nem azert dolgoznak, mert kulonben felkopna az alluk. Azt is elismerem, hogy ez inkabb a kivetel, ami erositi a szabalyt.
További ajánlott fórumok:
- Babát vállalni ebben a világban?
- Én úgy gondolom, hogy ebben a mai világban az iskolákban a...
- Segítségre, ötletre, tapasztalatra van szükségem, valamire, ami segít megérteni őt és eligazodni ebben a számomra idegen világban
- Introvertáltak érvényesülhetnek ebben a világban?
- Ebben a világban hosszútávon mi a kifizetődőbb? Felszínesnek lenni, vagy sem?
- Mi a fenébe lehetne belefogni, ebben a mai világban? 🤷♀️...