Szerinted kamu lehet? (beszélgetés)
Én azt hittem, hogy a mai lányok okosabbak, mint a régiek, hiszen a mai lányok 15 évesen már nem szüzek, így azt feltételeztem, hogy utána is néznek annak, amit tesznek és tisztában vannak a következményeknek, na meg azzal, hogy nem a gólya hozza a babákat.
Nyilvános WC-n? :)))))))
Esetleg egy jó kis fertőzést összeszedhet, de babát nem.
A higiéniájával is vannak gondok, pedig azt gondolnám, hogy a szülők az alapokat megtanítják a gyerekükkel, ami természetesen nem a parfüm használata, hanem a nyilvános wc-jé. Leült a nyilvános WC-n? Fújj!
És ez az igen okos lány miből gondolja, hogy terhes lett ettől az akciótól? Milyen "tünetei" vannak?
Vagy használta a nyilvános WC-t majd elfutott venni egy tesztet?
És fórumindító, neked is utána kellene kérdezgetned, ha elhiszed ezt a történetet...
Elvileg elképzelhető, ha ráül az ülőkére, amire valaki előzőleg ráverte...
És milyen rossz lehet hogy senki nem hisz neki!
Szomorú, hogy sok mai gyerek nincs okosan felvilágosítva, nem szemérmesen, nem rihegve-röhögve, hanem komolyan, több témát, több alkalommal felölelve az egész szexualitás minden aspektusát végigbeszélgetve.
A "meghívjuk az osztályfőnöki órára a helyi védőnőt és titkosan fel lehet neki tenni kérdéseket"-jellegű kampány semmire se jó.
Ezt nagyon át kéne alakítani, mert az ostobábbik fele a tiniknek megfelelési kényszerből és csoportnyomásra szexel fűvel-fával.....s ennek bizony siralmas következményei is lehetnek.
Jaj már!
Elfogyott a papír a nőiben! :D
még egy gyönygszem
Hát ez akkor szeplőtelen fogantatás volt :)
Talán a 2. ? :)
További ajánlott fórumok:
- Szerinted mindenki lehet boldog? Vagy van, akinek erre esélyes sincs?
- Társkeresés a neten. Aki túl jóképű az kamus lehet?
- Allergia vizsgálat... szerintetek kamu lehet?
- Kamu értesítő - Lehet belőle gond? (Telekom)
- Hogyan lehet felismerni, ha egy Facebook profil kamu?
- Egy ilyen személlyel lehet tényleges barátságot kötni, vagy ő amolyan kamu barátnő?