Társkeresés a neten. Aki túl jóképű az kamus lehet? (beszélgetős fórum)
:D Nyugtass meg, hogy nem 9 éves! De végül is nem gond, simán várok rá 20 évet! :D
Kérdezd meg Tőle, hogy az együttélés nem jó? Nem szeretnék férjhez menni. :)
:D :D :D
Most véletlenül egyetértünk. :)
Egyébként igaza van a pasinak! Tessék elvarázsolni a hölgyet!
Azt pedig, hogy a nők kezdeményezzenek, mert úgyis Ők választanak... Remélem, csak káprázott a szemem a másik topicban!
"De a nőknek könnyebb mert ők vannak előnyben velünk szemben mert ők választanak."
Ja, ők választanak...azok közül akik kiválasztották őket : )
Hagyjuk már ezt a kiválasztosdi szöveget, ha kell valaki szerezd meg bakker, nem kell itt picsogni. Nem emlékszem rá, hogy ha én valakit kiszemeltem nem lett volna-e előbb utóbb levadászva. A lényeg, hogy ne legyél elszállva magadtól, nézz a tükörbe és nálad csúnyább nőkre vadász, annak van esélye. A szép nőket meg rohadt messzire kerüld el, mert szívás velük az élet! Az átlagos csajoknak is marha jó seggük tud lenni, sőt! ;O
)
Én is találkoztam már nem egy pasival, akit nem értettem, mit keres fent, mert úgy éreztem, túl jóképű... (Majd elgondolkodtam, hogy ha én ilyen bombázó vagyok, akkor nekem sem kellene fent lennem, és megvontam a vállam. :D Na, ez csak poén! :D)
Fogod magad Rita és lemented a képét a számítógépedre. Majd a google képekbe feltöltöd és megnézed, hogy kidob-e találatot. Volt egy olyan pasi, aki azt kérte, adjak Neki e-mail-elérhetőséget, oda szívesen küld fényképet. Majd egy nem annyira ismert sztár fényképét küldte el nekem. Kb. ennyire nézett hülyének. Én visszaküldtem Neki a sztár feleségének fényképét, amit persze nem ismert fel, és megkértem, hogy fogja a csontos seggét, és húzzon el a pitsába! Miközben én a gyerekeit nevelem, ő randizgat. Mire leesett neki... Pfff...
Amit tudok javasolni egy későbbi hsz-edre: Minden esetben nyilvános helyen találkozz Vele. Én nagyon átgondolnám, hogy hanyadik találkozáskor engedném magam hazavinni. Nem kell rögtön az első randi után tudnia, hogy hol lakom. :)
Lehetek kíváncsi? Mit írsz ezeknek a hölgyeknek? Lehet, hogy azzal van a gond, nem? Van valami sablon szöveged, vagy mindenkire egyénileg szabod?
Nagyon sok múlik egy profilon is. Nem kell szerintem ahhoz ki tudja milyen jó képűnek lenni, hogy valaki érdeklődését felkeltsd. De ha valami humorosat írsz, már alapból jól indulsz.
Megmutatod, mit írtál a profilodra? Ugye, kitöltötted? Mert van, aki erre is lusta. Nagyon sok nő látja a sok ürességet és azt gondolja: Még erre sem képes? Ennyire igénytelen?
Egy régebbi hsz-edre is válaszolnék: átlagos vagy. Már ha őszinte vélemény érdekel... :) De látod! Ez sokkal jobb, mintha túl jóképű lennél, mert sok nő fejében megfordul ebben az esetben, hogy esetleg kamus az illető? :D
Nekem női ismerőseim vannak egyik társkeresőn ismerte meg a férjét, a másik chat.hun. Bocsi tudom nem engem kérdeztél, csak gondoltam megosztom. Illetve én is társkeresőn ismertem meg a férjem.
Ne legyen minden gyanús:)
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Mi a véleményetek a társkereső profilomról?
- Az átlag interneten társkereső embert le lehet nagyjából erre szűkíteni?