Kamu értesítő - Lehet belőle gond? (Telekom) (tudásbázis kérdés)
Kaptam nem is egyszer.
De miután rákatt a befizetésre és elnavigál az oldalra, rögtön látni az url címen, hogy kamu.
Nem lesz gáz. Valószínű el se megy konkrét személyhez a levél. Egy "noreply" email címről szokott érkezni.
De a T-nek lehet továbbítani. Nekem minden héten jött a céghez, utána meguntam és felhívtam az ügyfélszolgálatot. Erre a címre lehet továbbítani és ők leállítják:
TS_ugyfelkapcsolat@t-systems.hu
de igen
csak most eléggé ideges voltam más miatt és gyorsan válaszoltam, hogy én minden csekket befizettem. ennyi
Jah, hogy lehet-e gond?
Nem lehet tudni ki áll mögötte.
Jobb esetben csak igazoltad a válasszal, hogy élő emailcímed van. Eladják majd reklámcégeknek, kapod majd a kéretlen leveleket, esetleg sms-ket.
Rosszabb esetben erre rászerveződik még néhány bűnbanda.
Kaptam. Már kétszer is. Olyan 1500 forint körüli összegről.
De rögtön feltűnt, hogy az email szerkezete mennyire eltér a Telekom levelekétől. Csak betekintéssel láttam, de a következő mozdulat a DEL volt.
További ajánlott fórumok:
- Honnan lehet szerezni email-értesítő figurát?
- Telekom hűségszerződés felmondása műszaki problémák miatt lehetséges?
- A Telekom küld értesítőt, ha elfogynak a feltöltésért járó bónuszpercek?
- FB-on eltűnt a kereső sora, ahol az értesítőket, üzeneteket jelzi. Mi lehet a gond?
- Mi lehet a baj a FB-kal? Van egy oldalam, ahova ha kiteszek valamit, akkor az egyik ismerősöm értesítőt kap róla!
- Végrehajtási értesítő esetén (230 ezer Ft, ebből a tartozás 100 ezer ) lehet a cég felé részletfizetést kérni fele befizetésnél?