Szerettek túrázni? Jártatok már a Burok-völgyben? (tudásbázis)
Szerintem is hátizsákosan a legjobb, bár az előző bejegyzésemnél nem voltam túl egyértelmű. Szóval, akkoriban úgy túráztunk, hogy minden cuccunkat vittük magunkkal (sátor, hálózsák, stb.). Azóta már "visszavettünk":) inkább letáborozunk egy helyen és onnét járjuk körbe a vidéket, majd vissza.
Ezek szerint nemcsak nekünk nem sikerül kisgyerek mellett megoldani.
Szívesen vinnénk is magunkkal, de amíg kicsi volt, gyakran kellett szoptatni, most meg már tud menni,így kizárt, hogy bármilyen hordozóba is megmaradjon.. Egyyelőre maradnak a rövid séták,amiket Ő is bír.:)
Mi is nagyon szeretünk túrázni, bár amióta a lányom megvan, sajnos nem tudtunk menni.:(
Sokat kirándultunk a Bakonyban is, és szégyen, de azon a környéken még nem, sőt, nem is hallottam róla.
Amit ajánlanék az a Bükk (pl: a Bükk fennsíkon lévő ősbükkös lélegzetelállító), Szilvásváradtól Isállóskőig nem gyenge, mi akkoriban még hátizsákkal mentünk.. inkább anélkül vágjatok neki, azért úgy élvezetesebb:)) Ha szeretitek a várakat, akkor a Zemplén is megér legalább egy hetet. Ha valami extrémre vágytok, akkor pedig egyértelműen a Rám-szakadék. Stb., stb.:))
Ha még nem voltatok.:)
Ha valaki járt már ott, szerinte durva felfelé megcsinálni? (Isztimértől Királyszállásig)
Ajánljatok más jó túrákat! Köszi
További ajánlott fórumok:
- Hogy építsd fel magad, ha a szüleid nem jól szerettek?
- Amy Winehouse halott. Miért nem tudtak rajta segíteni, ha annyira szerették?
- Mit szerettek legjobban a hoxán és miért?
- Jön a nyár és jönnek a gyümölcsök és persze a zöldségek. Mit szerettek?
- Mit szerettek a Karácsonyban?
- 30-as éveiben járó szingli nők! Jobban szerettek/szeretnétek fiatalabb férfit választani?