Amy Winehouse halott. Miért nem tudtak rajta segíteni, ha annyira szerették? (beszélgetős fórum)
Szerintem eszébe se jutott..:))
Mindegy .
Élt adott valamit a világnak,nem hiszem hogy "számonkérhető" ,miért "nem volt neki elég" az,amiről más csak álmodik.
A legtöbb embernek "nem elég" az az élet ,amiben él,és az ige megmosolyogtató,hogy pont ezt hányják a szemére....
Ha magára hagyták volna,akkor lett volna esélye az életre,szerintem.
Mindenki vár valamit ,valakitől ,akit- barátjának,szerelmének,lányának,üdvöskéjének,sztáromnak..stb-hív.
Ez még hétköznapi értelemben is hatalmas nyomás egy embernek.
Igazad van...,szerintem egyedül volt,magára hagyták,és már nem talált vissza...:-(
A barátomra bármikor,bármiben számíthatok,nem kötelességből, Haverok?,igen azok vannak,mikor szalad a szekér:-(
A szomorú az,hogy megtehette volna.
Michael is megtehette volna,és Presley is...és bármelyikük,csak nem láttak tovább az orruknál.....
Bocsánat az előbbi hozzászólásomért, de nagyon felháborított a dolog....
Amy zenéjét nagyon szerettem/szeretem, de mint ember - szerencsétlen - maga volt a megtestesült nyomor. Nem is ember volt már, hanem egy roncs. Tény és való, hogy esze ágában sem volt leszokni az alkoholról és a drogról. DE! A környezete sem erőltette ezt túlságosan az biztos. Egy-két hetes elvonókon vett rész. Kérdem én, elég ez szerintetek? Legalább 1évet kellett volna a világtól elzárva töltenie valami intézetben, ahhoz hogy eredménye is legyen az elvonónak. Addig azonban nincsenek új albumok, koncertek, ami mind-mind sok pénzt jelent. Rengeteg embernek nem érte volna meg, ha ő elvonul egy valóban eredményt hozó elvonóra. Hozzáteszem Ő SEM AKARTA! Később a menedzsmentje rájött, hogy túllőttek a célon, mert az utóbbi időben már annyira szét volt esve, hogy sorra le kellett mondani a koncerteket.
Undorító egy világ ez, minden a pénzről szól!
A barátok nem azért barátok,mert kötelességeik lennének velünk szembe,csupán azért azok,mert mi szeretjük őket!:))
Nekem egy gondolat jutott eszembe,és egyet nem értek,és sajnálok csupán.
Az ember miért vakul meg ,ha a saját életét ,és problémáit látja,tele korlátokkal,megszokásokkal ,kapcsolatokkal ,családdal ,mindennel,minden egyes momentummal,ami szinte ketrecben tartja?
Ha innen nézem ,olyan pofon egyszerű lett volna a megoldás.....otthagyni mindent,a pénzt ,a szerződéseket,a vagyont,az embereket,vigyék ,kapkodjanak mindenen,és újra kezdeni,egy tengerparti kisvárosba,egy bárban énekelve esténként ,egy szerény házikóban....hisz csak énekelni akart,attól volt boldog.
Megtehette volna...
Ezt az egyet sajnálom,hogy ez nem jutott eszébe.
Na ögen....ennyit a félinfókról.Hát azért elég luxus,ha azt nézem,hogy szinte semmitől sincsenek megfosztva,csak a szabadságuktól:)A drogos meg az akaratától,hogy saját teste felett uralma legyen.
A lényeg a lényeg:senki sem mondta nekik se,hogy úgy éljenek,esélyt mégis kaphatnak.Sokszor akiről lemondanak is megmenthető volna.
Nincs ingyen szinte mindenhol térítési díjat kérnek.
A börtönökbe incsenek luxuskörülmények, az, hogy nem álltaként bánnak velük amit többen sérelmeznek azért van, hogy ne verjék szét egymást, és az őröket.
:))
Én meg realista.
:)
Remek összefüggés...
"A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra. "
"Az alkohol öl, butít, és nyomorba dönt! - most ez vagy nem igaz, vagy a sorrend rossz."
:)
Na jóvan, akkor ebbe beletrafáltam XD akkor meglehet hiába kezdem emlegetni a 27-es klub többi tagját :)))
Mindenesetre attól mert olyan életet élt amilyet nem fogom elítélni. az én fejem fölött sincs glória, a szárnyaim rég letépve :)))
Ehhez az angolokat kell ismerni, hogy milyenek, abban benne van a valasz erre a kerdesre.
Szerintem egy teatralis, de erzeketlen nepseg.
Lady Gaga is drogos,ha hihetőek a hírek...esett már össze színpadon,talán ő lesz a drog következő áldozata?
Szerintem van,aki belátja kényszer elvonó hatására,mikor kitisztul,hogy nem jó,amit leművel magával.Aztán még kínozzák is az elvonási tünetek és nagy a nyomás a visszaesésre.Van,aki mellett érdemes ott állni,mert igenis meg tudja csinálni,és aztán új életvitelt folytathat.
További ajánlott fórumok:
- Meghalt Amy Winehouse....
- Hogy építsd fel magad, ha a szüleid nem jól szerettek?
- Mit szerettek legjobban a hoxán és miért?
- Jön a nyár és jönnek a gyümölcsök és persze a zöldségek. Mit szerettek?
- Mit szerettek a Karácsonyban?
- 30-as éveiben járó szingli nők! Jobban szerettek/szeretnétek fiatalabb férfit választani?