Szeretném már, ha nem lenne ennyi negatív ember, jön az ünnep! (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ilyenkor felfokozódnak az érzelmek,,aki negatív az ilyenkor valóságos Grincs lesz.
Nagyon sokszor nem tudunk elvonatkoztatni a körülményektől,,,nem a személyesektől,,hanem ami körbevesz bennünket..
A vidámat a lehangolt idegesíti,,és fordítva,,jóllehet máskor észre sem vennénk.
Naná, hogy az királyság. :)
De gondolom, aki negatív, annak valaki hiányzik, vagy üres az erszénye, vagy lehet egyszerűen tényleg csak fáradt, és nem hiányzik x vendégre főzni, ajándékot venni, aztán hullán visszamenni dolgozni az ünnepek után. Én megértem azokat is akik nem röpdösnek az örömtől. Nem is ez a 2-3 nap a lényeg, hanem a minőségi egész év.
Hányszor hallani, mennyire fáradt vagyok, utálom hogy jönnek az anyósék, rokonok, vagy menni kell, újra?
Már megint mi a francot vegyek ajándékba, amikor nincs is pénzem? De közben meg mosolyog, mosolyog a 26. kacatnak is, miközben belül már robbanásig feszült.
Azért, mert jön a karácsony, miért kellene mű boldognak lenni, ha egész évben nem az, vagy most éppen nincs oka rá?
Én meg pont nem szeretem az álszentséges jaj de happy vagyok, de a szívemben meg nem megjátszást.
További ajánlott fórumok:
- Miért van ennyi negatív ember itt?
- Vaterán mennyi negatív értékelést "kell" begyűjteni ahhoz, hogy valakit töröljenek? Létezik ilyen egyáltalán?
- Szerintetek mennyi magányos ember lehet manapság? Hogyan ismerkednétek ha szinglik lennétek? Egyedül vagy segítséggel ismerkednétek?
- Megfigyeltétek, hogy mennyire szeretnek belerúgni az olyan emberekbe, akiknek kicsit rosszul megy dolguk, esetleg lehangoltak, negatívabbak?
- Volt valakinek köztetek emberundora, negatív élmények által? Hogy sikerült kijönni belőle?
- Negatív ember vagyok.