Miért van ennyi negatív ember itt? (beszélgetés)
Nem tudom, nem is érdekell, csak unalmasak nagyon.
De ha ezt szeretik akkor hajrá!
Nem olvastam, de biztos, hogy azok az ö frusztrációik voltak Töled teljesen függetlenül, alig várták, hogy valahol levezethessék. Ès aznap épp Te voltál "kéznél".
Nagyon rosszul tud esni az ilyen...
Jó, hogy kidobták. Ilyenkor rögtön írni kellene a HOXÀ-nak. Csakhát amikor az ember a saját gondjával van elfoglalva, hirtelen nem is jut ez eszébe.
En inditottam nemregen egy forumot,kaptam rengeteg tanacsot,amik nagyon sokat segitettek,nem gyoztem megkoszonni..Aztan jottek 'okosek' akik rogton lecaranyaztak,voltam minden csak jo nem..A vegen az egyiket ki is dobtak innen.
Ilyenkor azert elgondolkodik az ember hogy mivel erdemelte ki ezt a sok 'kedvesseget'.
Igazad van.
Negativan és többnyire fajsúlytalanul, nem érdemben szólnak hozzá.
Részben, mert az ö életük is fajsúlytalan, azaz üres, tervek, kilátások nélküli, és itt bújnak el nicknév mögé a frusztrációikkal és másokat szekálnak.
De nekem az is furcsa, amikor valaki indít egy fórumot, segítséget kér, 40-50 támogató hozzászólást, tanácsot kap, és anélkül, hogy megirná, sikerült-e a dolog, vagy legálább megköszönné, egyszerüen eltünik...
nem lehet tudni, megfogadott 1-2 tanácsot vagy bele sem nézett.
Ez is egyfajta pszichés zavar, ill. tiszteletlenség a többiekkel szemben.
Az a problema hogy a realitason alapulo hozzaszolas is negativnak minosul..
Az irott szo mas mint a kimondott:)Nincsenek hangsulyok,szunetek stb,amivel tudod erzekeltetni a mondanivalod mibenletet..En ezert hasznalok pl smiley-kat.
En rengeteg kritikat kapok a 'stilusom' miatt.Pedig nem bunkozok,hulyezek le senkit csak siman leirom ami eszembe jut,ugy ahogyan eloszoban is megtennem:)
Jonnek is neha olyan valaszok,hogy a monitorom is elpirul. Ha valaszolok az persze nem tetszik, mert hogy 'provokalo' a stilusom..:DD
" Ha nem tetszik, miért szólnak hozzá? ha nem azonos a véleményük, miért nem tisztelik a másikét?"
2. Internet: Véleménynyilvánítás helye; olyan honlap, vagy honlapnak az a része, amelyen a látogatók saját véleményüket egy témával, cikkel kapcsolatban szabadon megírhatják, azzal kapcsolatban vitatkozhatnak.
3. Történelmi: Római köztér; az ókori Római Birodalom városaiban levő tér, piac, amit vásárok, gyülekezés és törvénykezés céljára építettek
TEHÁT A VÉLEMÉNYCSERE A FÓRUM CÉLJA:) Most azért azon érdemes gondolkodni ki a negatív, aki leírja amit gondol vagy aki, elvárja hogy mindenki az ő véleményét fújja.Szóval aki nem akarja más véleményét hallani ne nyisson fórumot, ha mégis számítson rá hogy lesz aki másképp gondolja.
helyes! De legalább már kififikáztuk, h mit, mire....
Azt gondolnám, h eme jeles találmányok alapján, akár gyógyító munkát is végezhetnénk! A monitoron keresztül én energiát is küldök jó pénzért!
További ajánlott fórumok:
- Vaterán mennyi negatív értékelést "kell" begyűjteni ahhoz, hogy valakit töröljenek? Létezik ilyen egyáltalán?
- Megfigyeltétek, hogy mennyire szeretnek belerúgni az olyan emberekbe, akiknek kicsit rosszul megy dolguk, esetleg lehangoltak, negatívabbak?
- Volt valakinek köztetek emberundora, negatív élmények által? Hogy sikerült kijönni belőle?
- Negatív ember vagyok.
- Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok, ha barátom nem élvezett belém, de az egyik héten émelyegtem, csináltam tesztet, negatív(19)?
- Szeretném már, ha nem lenne ennyi negatív ember, jön az ünnep!