Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok, ha barátom nem élvezett belém, de az egyik héten émelyegtem, csináltam tesztet, negatív(19)? (tudásbázis kérdés)
Helló:)
Nem hinném,hogy terhes leszel,nyugi!ha mégis,akkor legközelebb más védekezési módot kell keresned!
Személyes tapasztalatom szerint ez nem a világ,nem hinném,hogy az lennél!De ez nem azt jelenti máskor is így kell csinálni..különben újra idegeskedhetsz...
VÉDEKEZZ EZENTÚL NORMÁLISAN!:)
Szerintem 19 évesen,illene ismerni valakinek a saját testét.Úgy gondolom,az émelygés,nem az első héten történik,illetve ha nem szeretne terhes lenni és ilyenek miatt parázni,védekezzen.
Több ilyen fórum is van,de nem hinném,hogy másnak kellene tudni lehet e terhes vagy nem.
Téged sem támadni akartalak,szóval ne haragudj,ha úgy jött le.
13-a,nagyjából 1 hét,ezt a tesznek már ki kéne mutatnia,igy ha negatív lett,nem hinném,hogy terhes.de lehetne csinálni még egyet.
Sziasztok!
Én bioszon azt tanultam,hogy már az előváladékban is van ondó,és ugyan olyan eséllyel teherbe lehet esni,mint mikor benne sül el.(igaz,ebben az esetben nem sült el a srác,de váladék azért van)
50%esély azért benne van a pakliban...
További ajánlott fórumok:
- Hozzátáplálás: mikor kezdjük, mit adjunk a picinek? - Ahogy én csináltam...
- Hozzátáplálás, ahogy én csináltam
- 8 millióból 12-t csináltam egy év alatt, részvényt vettem,...
- Foltossá tette a poharaimat a mosogatógép, mit csináltam rosszul?
- Butaságot csináltam?
- 2 nappal ezelőtt csináltam egy Clearblue terhességi tesztet, amin halványan látszik a második csík. Mit jelent?