Szeretném leállítani ! (beszélgetés)
Cseréld le a kártyádat, az nem olyan drága tudtommal...
Vagy mond meg neki,h. tényleg hagyjon, mert ezzel csak azt fogja elérni,h. feljelented!
Vagy mond neki,h. már van valakid...
"A telefont hiába veszem fel, nem szól bele, rögtön leteszi. "
Ez a szokás általába nőkre jellemző.Ezt a pasik nem csinálják.
Nekem is volt ilyen, és kiderült a férjem szeretője csinálta a műsort a barátnőivel.
Köszönöm a gyors válaszokat!
Sajnos tudja hol lakom,de személyesen még nem zaklatott,szerintem azt nem is merné.
A telefont hiába veszem fel,nem szól bele,rögtön leteszi.
A társkeresőn nem vagyok már ott.
A telefonomat kellene lecserélni,de sajnos ezt most nem tudom megtenni.Én is abban reménykedtem,hogy megunja,de már egy hónapja tart,és nem úgy tűnik,mint aki unná.Épp az előbb hívott megint.
jaj, szegénykém :-(
Erre van recept? Mindenesetre ne reagálj semmire, sehogy. Remélem nem tudja merre laksz. Szedj le minden elérhetőségedet a netről, mindenkit kérj meg, hogy ki ne adják az elérhetőségedet (kollégák, iwiwes ismerősök, rokonok, senki).
(Én egyszer 3 évig nem tudtam valakit levakarni, iszonyat visszataszító egy dolog.)
Nem tudod a tarskereson letiltani vagy irni a rendszergazdanak hogy zaklat?
Telefon szamot valtoztani...
Amugy ne valaszolj neki tobbet semmi keppen..csak megunja..nem kell magyarazkodni senkinek hogy miert nem 1x elmondtad. 2x az eleg...fogja fel...es a telefon szolgaltatonal nem tudod letiltani...azt hiszem berletes szerzodes eseten lehetseges....
Semmiképpen ne válaszolj a leveleire, hívásaira.
Esetleg kérd meg egy egyik férfi ismerősödet, hogy vegye fel helyetted a telefont, és beszélgessen el vele.
másik telefonkártya... máshogy nem fog menni :(
Ugye nem tudja,hogy hol laksz?
Sziasztok!Segítsetek,ha tudtok!
Az egyik netes társkeresőn megismerkedtem egy férfivel.Egy ideig msn-eztünk,aztán mivel egyébként sem lakik messze úgy döntöttünk találkozunk.Egy délutánt töltöttünk együtt,kirándultunk a környéken.Másnap közöltem vele levélben,hogy nem szeretnék vele többet találkozni.Elmagyaráztam szépen,de határozottan,hogy miért(nem az esetem,másféle férfit keresek).Ő viszont nem akarta ezt elfogadni,kérte,hogy találkozzunk még,adjak neki még egy esélyt.Erre nyomatékosan,de továbbra sem sértően ismét nagyon részletesen elmondtam miért nem akarom folytatni,és megkértem ne keressen többet,mert nem fogok válaszolni.Viszont azóta is küldözgeti az SMS-eket:Hogy vagy?,és Szeretnék találkozni veled,és Legyünk legalább barátok,hasonlók.És naponta többször csörög a telefonom ismeretlen számról keres valaki,vélhetően ő.Először még felvettem,de nem szólt bele senki.Most már csak kinyomom.
Mit tehetnék,hogy befejezze végre?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bunkóság leállítani a karácsonyi ajándékozást mondjuk távoli rokonnal?
- Feljelentget, beperel az ex. Szerintetek hogy lehetne leállítani?
- Naponta sok hirdetés jön az email címemre, hogy lehetne leállítani?
- Óvodástársak bántják a lányomat, hogyan lehet gyorsan leállítani?
- Az e-mailem ma már harmadszorra küldött virusos üzenetet az összes tárolt e-mail címre. Hogyan tudom leállítani?
- A felugráló hirdetéseket és reklámokat, amik eltakarják, amit látni szeretnék, hogy lehet leállítani, hogy ne jöjjenek fel?