Az e-mailem ma már harmadszorra küldött virusos üzenetet az összes tárolt e-mail címre. Hogyan tudom leállítani? (tudásbázis)
A Nod-nak van 30 napos ingyenes verziója, én inkább azt ajánlom. Minden hónapban le kell tölteni, és mindig lesz nodod.
A Dr. Webet is le kell tölteni és futtatni.
Egyébként érdemes lenne az egész MSN-t véglegesen törölni (tehát a mappáját is a Program Files-ból), majd újratelepíteni, de csak magát az alapprogramot. Rengeteg kiegészítő van hozzá, amik nagy általánosságban vírusosak, vagy spyware-ek, vigyázni kell velük.
épp most szívok egy céges géppel amin avira volt.nem ismert fel egy 2001-es vírust (Nimda)...
a nod simán hozza
Szia!
Én az Avira vírusirtót ajánlom, hatékony, és nem lassítja be a gépet. Próbaverziót tudsz letölteni a honlapjukról.
Szia!
Én is Nod32-t javasolnám. Nálam ez vált be. Feltelepíted és onnantól kezdve ő folyamatosan frissíti magát és keresgél. Nekem mióta ez van, nem volt vírus telepedésem. Pedig t.orrentezek és ilyenkor elég sűrűn jelez, ha olyan a feltöltött file.
Az MSN egyik kiegészítője csinált ilyet nem rég. Ha van MSN-ed, akkor ezt a kiegészítőt kellene törölni.
Ha nincs, akkor próbálkozz a Dr. Web-el, az megtalál olyan vírusokat is, amit a nod nem.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bunkóság leállítani a karácsonyi ajándékozást mondjuk távoli rokonnal?
- Feljelentget, beperel az ex. Szerintetek hogy lehetne leállítani?
- Szeretném leállítani !
- Naponta sok hirdetés jön az email címemre, hogy lehetne leállítani?
- 2 éves lakóparki lakásban hibák miatt most verték szét harmadszorra a konyhát. Az építtetőnek kell-e kártérítést fizetnie?
- Most voltam harmadszor szoliban és ma észrevettem, hogy apró, nem kidüledő pöttyök vannak a mellkasomnál és a gyomromnál. Mi lehet?