2 éves lakóparki lakásban hibák miatt most verték szét harmadszorra a konyhát. Az építtetőnek kell-e kártérítést fizetnie? (tudásbázis kérdés)
Na ezért nem is izgatnak a lakóparki lakások. Nekem ne mondja senki, hogy egy új lakást annyiért (olcsón) meg veszel, mint egy lassan 100éveset és semmi baja. Nézzük már meg kik építik...
Kedves Olvasók! Gondoltam megosztom véleményem a legtöbb fórumon, hátha más nem esik bele ebbe a csapdába: a CIPRUSHÁZBAN nem vegyen senki lakást, mert sosem költözik be! A projekthez a dalmatás bank adja a pénzt, de itt senki nem ért ahhoz amit csinál. Se a banki "szakember", se az ingatlanos liba aki a "nem tudom" kifejezést használja a legtöbbett. Félelmetes, hogy a hozzánemértésüket már már szenvtelenül nem is titkolják. Egyszerre fizetek lakástörlesztőt és albérleti díjat is. És a közeljövőben mégcsak remény sincs a költözésre! GB EURÓPA INGATLAN rulez!
Nincs köztünk ügyvéd,vagy jogász aki segítene?
Szerintetek van értelme perelni,vagy ez is csak egy plussz kiadás lenne?Nem a fiamék lennének az egyetlenek,akik így megjárták a csodálatos lakóparki lakásukkal.
Szabadulnának már tőle,de ki az a marha aki megveszi.itt,ebben a lakóparkban is híre járt már,mert nem ők ez egyetlen zárószinten lakók akiknek probléma van a lakásukkal.
Mert ha még ez lenne az egyetlen hiba.A kazánjuk már több alkalommal elromlott.Azért a tél kellős közepén egy pici gyerekkel fűtésnélkül maradni borzasztó.Az ablakok,ajtók rendesen engedik be a hideget,tehát a szigetelés,ócska.Az a baj,hogy mikor megnézték,még nem volt teljesen befejezve,de lekellett foglalniuk nem volt más megoldás.Ők sem gondolták,hogy ennyi bajuk lesz vele.Persze a havi 50.000ft-ot rendesen fizetik még 48 éven át a banknak.
"Jelenleg úgy látom a legbiztosabb vételnek a már felépült két-három éves házak tűnnek a legjobb vételnek."
ezt jól megasztmondtam
ez van ha közben nézi az ember a tévét! ;)
Nálunk meg néhány lakónak volt fűtéssel vagy a parkettával problémája, továbbá közösköltség elmaradások is voltak. A közös képviselőnek köszönhetően ezek az apró hibák nagy dobra lettek verve, így megvan a híre a házunknak - pedig itt vannak igen magas minőségű anyagok is beépítve, persze vannak kevésbé minőségiek is. Mégis mára ez egy működő ház, csak az a baj, hogy a híre megmaradt...
Pedig ahogy olvasom majdnem mindenhol vannak gondok, azt kell mondanom, hogy a háznak is fel kell nőnie, ki kell nőnie a "gyerekbetegségeket". Jelenleg úgy látom a legbiztosabb vételnek a már felépült két-három éves házak tűnnek a legjobb vételnek. Akinek meg fontosak a az újépítésűvel járó kedvezmények, azoknak még mindig inkább megéri újat venni (persze csak ha már felépült -ugye sose lehet tudni...)
Van ergy ismerősöm akik pár éve vettek lakóparkban lakást , azt mondta hogy pár éven belül mindent ki kell cserélni ,mert a legócskább anyagokkal dolgoztak
Állandóan rosszul csinálják meg,vagy nem vesznek egy másik hibát is észre.nem nagyon indokolnak.csak annyit mondanak,hogy ott a hiba az ő konyhájukban
Miért verték szét? Ez a hobbijuk,vagy állandó csőtörés van náluk? Nem mindegy...
Bocsi,közben körmöltem a kérdést.nem gondoltam,hogy ilyen hamar jön rá válasz.
Egyszer elöntötte a szennyvíz a konyhát és a fürdőszobát.Aztán kiderült,hogy a konyhában a lefolyórendszerben van hiba.Szétverték a konyhát,2 hét után az alattuk lakó ázott be.Akkor is kiderült,hogy náluk van a szennyvízcsövekkel hiba.Megint szétverték a konyhát,de csak nem volt jó,mert most meg az alattuk levő garázs ázott be.Megint konyhaszétverés.Amit kérdezni szeretné,tudja-e valaki,hogy ilyenkor az építtetőnek kell-e kártérítést fizetnie.Mert jó,ingyen csinálják meg nekik,de rengeteg macera van a gyerekeknek miatta.Nem tudnak főzni pár napig,kerülgetni nappal a munkásokat,és a rengeteg szemét amit ki-be hordanak.na meg persze a nyugalmuk,mert van egy 1 éves kisfiuk is.ha tudtok erről valamit kérlek írjatok.
Fiamék 2 éve vettek egy lakóparkban lakást.Most verték szét harmadszorra a konyhájukat
További ajánlott fórumok: