Naponta sok hirdetés jön az email címemre, hogy lehetne leállítani? (tudásbázis kérdés)
Egy sincs.Szoktam nézni,ritkán van benne Dormeos.
Jó is ez így.:)
valószínűleg nem szoktál hírlevelekre feliratkozni, nyereményjátékokban részt venni (webes vagy egyéb, ahol begyűjtik a címeket), nem adod meg úton-útfélen bárkinek az email címed, és hasonlók:)
az ilyen tevékenységek eredményezik a sok hírlevelet, meg a spam-eket.
valószínűleg jól működik a spam szűrőd is, nézz bele a spam mappába, hogy hány levél van benne :)
Nekem egyáltalán nem jönnek ilyenek.Csak azok amik engem is érdekelnek,két -három darab.Ez akkor hogy van?
Igaz nem is kellenek,csak kíváncsi vagyok rá.:)
hát de pont ezért nem szabad a "privát" email címed megadni boldog-boldogtalannak, illetve bármilyen oldalra kiírni, regisztrálni, stb.
másrészt: azért a spam szűrők ezeket kiszűrik elég jól.
nekem a privát email címemre nem jön szinte semmi szemét. a 'regisztrálós' email címemre meg minimum napi 200, de lehet, hogy több :) szóval működik ez a megosztás.
Én feladtam, majd holnap megcsináltatom.
10 oldal felhaszn. szabályzatot, istennyilát elolvastam, kattintottam,erre jön a már meglévő címem az orrom elé, nem értem én........
mail.google.com
itt értelemszerűen kitöltöd amit kell, választasz magadnak egy szimpatikus felhasználónevet, és regisztrálsz.
ennyi :)
Megpróbálnám, de hol kezdjem? Írjam be a gugliba, hogy email cím létrehozása?
Nehogy félreérts, komolyan ilyen szinten vagyok.:(
Na, szólok, mire jutottam. D
hogyhogy hogy csinálj új email fiókot? :))
1. kiválasztasz egy számodra szimpatikus webmail szolgáltatást (pl gmail, stb)
2. létrehozol ott egy fiókot
3. mindenhol azt adod meg ahol emailcímet kérnek tőled, mindenféle regisztrációnál, nyereményjátéknál, feliratkozásnál, hírlevélnél stb.
rendes email címed meg csak az ismerőseidnek adod meg, illetve olyan helyekre, ahonnan nagyon fontos, hogy megjöjjön az info.
Na,kb ilyen szinten vannak. D
Egyszer meg /bizisten/ véletlenül rákattintottam egy társkeresőre, mert ott tolakodott, s gondoltam, bezárom.
Azóta naponta kínálja magát. D
De pont ezeknél nincs olyan, ez az érdekes!
Telenor
Olcsóbbat.hu...ezek csak a ma déltől érkezőek.
meg nem tudom már honnan, de naponta legalább 8 jön.
És nem úgy van, mint a többinél, hogy oott a törlés, hanem ELVETÉS van, azzal tűnik el.
Új fiókot? Azt hogy?
az alap, hogy külön címed van a "normál" levelezésre, és külön egy a mindenféle regisztrációkhoz, promóciókhoz, kutyafüléhez :))
a reklámos emailed megnézed naponta egyszer, az érkezett 200 levélből kiválasztod azt az egyet-kettőt ami esetleg érdekelhet, a többit meg olvasatlanul törlöd :)
de ha külön kezeled ezeket, akkor nem kell attól tartanod, hogy a számodra hasznos és fontos levelek bekeverednek a sok reklám közé, és nem veszed észre.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bunkóság leállítani a karácsonyi ajándékozást mondjuk távoli rokonnal?
- Feljelentget, beperel az ex. Szerintetek hogy lehetne leállítani?
- Szeretném leállítani !
- Óvodástársak bántják a lányomat, hogyan lehet gyorsan leállítani?
- Az e-mailem ma már harmadszorra küldött virusos üzenetet az összes tárolt e-mail címre. Hogyan tudom leállítani?
- A felugráló hirdetéseket és reklámokat, amik eltakarják, amit látni szeretnék, hogy lehet leállítani, hogy ne jöjjenek fel?