Óvodástársak bántják a lányomat, hogyan lehet gyorsan leállítani? (beszélgetés)
Csak az óvónőket tudom elképzelni, hogy ők tudnak tenni valamit. Bár tényleg kíméletlenek tudnak lenni a gyerekek.
Nem tudom mi lenne akkor, ha az illetőket kérdeznéd meg finoman, hogy mi a problémájuk és nem szeretnéd, ha ez mégegyszer előfordulna. Ha igen, akkor a szüleikkel váltanék néhány szót.
Ma hamarabb mentem érte, hogy tudjak beszélni az óvónénikkel. Már mindent tudtak, a lányom szólt nekik. Ma az udvaron odahívták a két kislányt meg az én lányomat megbeszélni, a kisfiú nem volt ma oviban. A két lány elismerte a dolgot, megbeszélték, bocsánatot kértek. A két kislány váltig állítja, hogy a kisfiú nem volt benne, ő egyébként a legnépszerűbb fiú a csoportban, egy-két kivétellel mindenki belé szerelmes, valószínűleg emiatt falaznak neki. Korábban is volt vele gondunk, akkor nem könnyen, de végül a szülők bevonásával sikerült leállítani. Jó pár hónapig nyugalom volt, ez most pár hetes történet lehet... Azt mondta az óvónéni, hogy a két kislány nagyon elszégyellte magát... az enyém meg remélem legközelebb sokkal hamarabb fog szólni ha valami baj van...
Egyelőre nem veszem ki az oviból, szeret járni, szeretik őt is nagyon, élvezi a foglalkozásokat, itthon megy egyedül lenne, meg kísérgetne engem miközben a hivatalos dolgainkat intézem, az sem lenne jó neki...
Ha megteheted, ne vidd be arra a két hétre. Ez a legegyszerűbb, és a leggyorsabb.
Eddig nem volt ilyen probléma, vagy csak most jutott a tudomásodra?
Mindenképpen fogok szólni az óvónéniknek, csak az a baj, hogy ez a 3-4 gyerek elég fifikás, gondolom eddig is titokban csinálták, mert abban biztos vagyok hogy az óvónénik nem hagynák ha tudnak róla.
Ma beszélek velük.
Amúgy azzal nagyjából tisztában vagyok, hogy miért az én lányom a célpont :( Egy nagyon nyílt, jólelkű és extra okos gyerekről van szó, egyértelműen kilóg a sorból és nem is tud ezekkel a gyerekekkel mit kezdeni...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bunkóság leállítani a karácsonyi ajándékozást mondjuk távoli rokonnal?
- Feljelentget, beperel az ex. Szerintetek hogy lehetne leállítani?
- Szeretném leállítani !
- Naponta sok hirdetés jön az email címemre, hogy lehetne leállítani?
- Az e-mailem ma már harmadszorra küldött virusos üzenetet az összes tárolt e-mail címre. Hogyan tudom leállítani?
- A felugráló hirdetéseket és reklámokat, amik eltakarják, amit látni szeretnék, hogy lehet leállítani, hogy ne jöjjenek fel?