Szeretnék nagyobb mennyiségű szaloncukrot vásárolni. Segítenétek, hol érdemes? (tudásbázis kérdés)
Tescoban láttam kimérős szaloncukrot, ezres kilója.
Vettem pár szemet, karamellás, marcipános finom, a kókuszos is egész ehető.
Nagyon köszönöm, annyira kedvesek vagytok! Te is és marlenka70 is! Akkor irány ez a hely!
Köszönöm, köszönöm!!
Na, én most felhívtam neked! Azt mondják, az 5 kilós kartonból lakosságot is kiszolgálnak, bárki bemehet utcáról, direkt rákérdeztem! Nyitvatartás: hétköznap fél 5-ig, szombat 8-15-ig.
Hívd fel nyugodtan Te is, sok sikert kívánok! :))
Nézd, túl nagy differenciát nem látok a sokak által vásárolt angyalkás vagy a milkás között. Nyilván nem adományozok direkt rosszat.
Csak amíg angyalkásat tavaly 700/kg-ért tudtam venni (finom volt, kóstoltam), addig a Milkás vagy 3000 ft kilónként. Szorozd fel ötvennel! 115.000 forint a különbség.
Én is azt hittem. Azonban a nagyobb mennyiség 480 kg-nak értékelendő, ami egy raklap. Én nem ennyire gondoltam, nyilván.
Volt, ahol minősíthetetlen stílusban pattintottak le, hogy "nem mindegy nekem", hogy 200 forinttal drágábban vagy olcsóbban veszem-e meg szaloncukrot az üzletben. Nos, nem mindegy, mert 50 kilónál az már jelents eltérés,s a különbözetért is szaloncukrot vennék, az a "mindegy" az még tíz rászoruló családot jelent.
Esetleg kisboltos ismerős? Ha egyezséget kötsz vele, még mindig jobban jössz ki, mint a 999.-/kg
Én ennyiért láttam eddig mindenütt( Penny, Tesco, Auchan)
ne már! nem tudom mekkora mennyiségre lenne szükséged, ezt nem láttam, hogy írtad volna.
de ha sokra, akkor kizártnak tartom, hogy ne kapnál egyedi árat, és ne szolgálnának ki.
ó, BOCSI, NEM VÁRTAM MEG A KÉRDÉST!
ÉN NEM PESTEN LAKOM, :(
Kedves Fórumozók!
A segítségeteket szeretném kérni. Egy jótékonysági akció keretén belül szeretnék nagyobb mennyiségű szaloncukrot vásárolni. Segítenétek, hogy hol, melyik üzletben vagy piacon milyen áron láttatok már szaloncukrot, Budapesten vagy környékén? Lédig lenne legjobb.
Üzemek már nem szolgálnak ki, jó áron pedig ahol vehetnék, ott 400 kg a legkisebb mennyiség, annyi azért nem kellene :)
Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet nagy mennyiségben kukorica csutkát vásárolni? (fűtéshez)
- Nagyobb mennyiségű alkohol fogyasztásának mellékhatásai.Hozzá tudsz valamit tenni?
- Szeptember végén már lehet vásárolni szaloncukrot?
- Kilóra kimért szaloncukrot hol tudnék beszerezni?Nagy mennyiséget jó áron?
- Hol tudok vásárolni Kaposváron hagyományos kinézetű és ízű szaloncukrot?
- Hol lehet Budapesten nagy mennyiségben műanyag ételhordót vásárolni?