Szeretnék leadni pár kilót, jól jönne egy vagy több társ,... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
én is azt mondom, amit mások, nem társ kell, hanem elhatározás, meg az eléejéhez kitartás, mikor megindul, és látszani kezd, onnantól könnyebb.
keress rá a youtubeon a három harmad csatornára, az tök jó szerintem, mindig a kutatásokat, meg mindent is belinkel a pasi, és eloszlatja a tévhiteket.
És amúgy hajrá! előre a jó kondiért:)
vagy nwem lesz csodás alakja, mert midnenki máés genetikával bír.
én pl megőrülnék a napi 5 szöri evéstől, ezt hogy csak így jó, már jüideje megis cáfolták szerencsélre. persze aki így tudja tartani a kalóriaszükségletét, annak jó.
a jó étrendekben eleve van, hogy kb ilyenek vannak, aztán válazstasz, és nem kell lemondani semmiről, csak nem mindegy mekkora adagokat tolsz be.
a mozgás az tényleg jó tanács, az mindenkinek kell, csak midnenkinek más a hatékony, meg attól függ mi a cél, ugy kkell mozgásformát választani.
a krumplival semmi baj, és ha nem gluténérzékeny vki a gluténnal se.
és ha nem eszel vörös húsokat egyálétalán kva gyorsan olyan vashiányt összeteszel magadnak, hogy ihaj...
plusz egyénileg is vannak eltérések, kinek milyen arányban jók a dolgok..
nem kéne kuruzsolni, tényleg nem.
Hadd ne másolják ide be cikkeket.
Az orvostudomány mai álláspontja szerint kimondottan gluténintolerancia hiányában nem javasolt a gluténmentes diéta.
Csökken egyes vitaminok, ásványi anyagok bevitele, a glutén hiánya pl szívbetegséghez, gluténérzékenyhez vezethet. Rengeteg cikk van erről.
Nem hinném, hogy neked túlsúly problémád lenne, de a kivétel - mindig - erősíti a szabályt!
Mindenesetre az sem mindegy mikor mit és mennyit eszel.
Nekem nagyon bejött, pedig nem is fogyókúráztam.
1 év alatt több mint -20 kg.
Mondjuk nekem a testmozgás csak az uszodára és abban is csak a jakkuziban történő tespedésben merült ki.
Hát, ez van.
:-)
Ha fogyókúra társakat keresel a fogyáshoz, már el is buktál!
Ha fogyni akarsz, akkor - bármennyire is furcsának tűnik - egyél sokszor - naponta minimum 5x, de rendszeresen és KEVESET!
És ne kínozd magad mindenféle tuti - de legalább jó drága - fogyókúrás recepttel, mert ahogy lazítasz - esetleg bűnözöl a gasztronómia oltárán - duplája fog visszamenni rád!
És mozogj - szex, szeretkezés, úszás, vagy kirándulás/túrázás, életkor és habitus függvényében - többet.
Sokkal többet - így látatlanban és ismeretlenül is - mint jelenleg.
Ha ezt betartod, 6~9 hónap alatt olyan csodás alakod lesz és annyira fittnek fogod érezni magad, hogy nem is akarsz változtatni ezen szokásaidon!
:-)
További ajánlott fórumok:
- Két hét alatt 9 kilót leadni
- Fogyni szeretnék...mit tudtok ajánlani?vmi sikeres sztori kellene, egy jó diéta, amivel aránylag hamar sikerülne leadni kb 8 kilót.
- Szeretném, ha valaki leírna nekem valami tuti tippet, hogyan tudnám leadni azt a 2 max 3 kg-ot, ami rajtam van úgy, hogy ne jönne mindig vis
- Ki milyen módszerrel tudott lefogyni? Mennyi idő alatt hány kilót sikerült leadni?
- Hogyan tudnék 5-6 kilót leadni?
- 91 nap és itt az évfordulóm, szeretnék 3-5 kilót leadni mit tanácsoltok, hogy csináljam?