Sziasztok!Milyen a tisztìtókúra?Én 32éves vagyok egy éve babát szeretnénk,de csak nem jön össze.Most már megfordult a fejemben,h.leheth.a súlyom miatt.20kg felesleg van rajtam. 😕
Tudom, száz ilyen fórum van. És tudom, van, akinek ez semmi, 5-6 kilót leadni. De nekem nem sikerül! 174 cm vagyok, és tavaly ősz óta 65 kilóról 70-re híztam. Pedig nem eszem többet. Mi lehet az ok? Életkor? (46 éves vagyok) A téli raktározás? Vagy mi? A derekamra és a hasamra jött fel a háj. Mit csináljak? Aki volt már hasonló helyzetben, legyen szíves, írja meg, mi volt eredményes. Szeretném ezt leadni, mire le kell "dobni" a kabátot.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.