Nem bírom leadni azt a 10 kilót, ráadásul megint olyan... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Sajnos bizonyos betegségek és igen, bizonyos gyógyszerek tartós szedése komoly súlyproblémákat okozhat.
Talán egy komolyabb edzésprogram (ha nincs akadálya a mozgásnak, sportolásnak nálad) sokat tudna segíteni, plusz egy jól megválasztott étrend.
Ez mindig csak kifogás.
Egyébként, nekem mindegy, hogy ki mire gondol.
Én biztos vagyok benne, hogy csak a kajától lehet hízni, egy-két szem gyógyszertől nem. Akkor sem, ha szteroid. Szteroidtól max. bevizesedik az ember, és/vagy többet eszik, kevesebbet mozog és így hízik.
Szedtem medrolt 2 hétig elég nagy dózisban. Álandóan éhes voltam és kétszer annyit ettem, mint szoktam, ráadásul mozogni sem tudtam, így persze, hogy híztam.
De, csak a mesében léteznek ilyen gyógyszerek.
Néhány szem tablettától nem lehet hízni, max. attól amit megesznek.
Ez nagyon szomorú. Egyel több ok, hogy jobban figyelj arra mit eszel. Sajnálom hogy ez lett veled. Én nem szedek semmit, mégsem nagyon sikerül fogynom. Talán ha már csak magamról gondoskodok 12.-étől, javul az én helyzetem.
Neked pedig kitartást, gyógyulást, és fogyást kívánok!
További ajánlott fórumok:
- Kezdd a szót -ta-val, ráadásul szóláncban.
- Beleszerettem a munkatársamba, aki ráadásul foglalt. Hogyan felejtsem el?
- Repülőút egyedül egy 2, 5 éves ikerpárral? Ráadásul hajnali gép (6:25). És Ryanair, ahol ráfutással kapsz jó helyet. Bevállalnátok?
- Mit egyek vacsorára, ami nem hizlal és ráadásul fogyaszt is?
- Hogy küldjem el az albérlőmet, furcsa nagyon amit csinál, ráadásul nekem is szükségem van a lakásra
- Ha kapcsolatod van és megtetszik egy másik ember nagyon, ráadásul ő is közeledik feléd, mit tennél?